Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31514
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудкін, Павло Дмитрович-
dc.contributor.authorМалюта, Людмила Ярославівна-
dc.contributor.authorСтойко, Ігор Іванович-
dc.contributor.authorПаляниця, Віктор Анатолійович-
dc.date.accessioned2020-05-08T07:13:30Z-
dc.date.available2020-05-08T07:13:30Z-
dc.date.issued2019-12-06-
dc.date.submitted2020-05-06-
dc.identifier.citationНауково-дослідницька практика магістрів. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / укл. : П.Д. Дудкін, Л.Я. Малюта, В.А. Паляниця, І.І. Стойко. – Тернопіль : ФОП Паляниця В.А., 2020. – 17 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31514-
dc.descriptionРозглянуто та затверджено на засіданні кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг від 6 грудня 2019 року, протокол № 6uk_UA
dc.description.abstractНауково-дослідницька практика є складовою частиною освітньої програми професійної підготовки магістрів. У програмі і методичних рекомендаціях розглядаються загальні положення проведення науково-дослідницької практики, вибір бази практики, питання організації і змісту практики та підведення її підсумків. Програма і методичні рекомендації логічно структуровані, що дозволить керівникам практики чітко планувати та регламентувати діяльність студентів і керівників під час практики та окреслити її головні результати. Вони сприятимуть плановому, поетапному набуттю студентами практичних професійних навичок і застосування набутих теоретичних знань у науково-дослідницькій діяльності.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП 4 1 Основні засади проведення науково-дослідницької практики 5 2 Бази практики та розподіл робочого часу студента 7 3 Порядок організації, керівництво та зміст науково-дослідницької практики 8 4 Структура та оформлення звіту з науково-дослідницької практики 12 5 Підведення підсумків практики 14 6 Критерії оцінювання результатів практики 15 Рекомендована література 17uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherФОП ПАляниця В.А.uk_UA
dc.subjectНауково-дослідницька практика магістрівuk_UA
dc.subjectПрограма і методичні рекомендаціїuk_UA
dc.subjectДля студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.titleНауково-дослідницька практика магістрів. Програма і методичні рекомендаціїuk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.rights.holder© Дудкін П.Д.,Малюта Л.Я., Паляниця В.А., Стойко І.І., 2020uk_UA
dc.coverage.placenameФОП Паляниця В.А.uk_UA
dc.format.pages17-
dc.relation.references1. Основи наукових досліджень: навчальний посібник / М.В.Корягін, М.Ю.Чік / 2 вид. доп. і перероб. К: Алерта. 2019. 492 с.uk_UA
dc.relation.references2. Здобувачу наукового ступеня: Метод. рекомендації / Упоряд. С.В.Сьомін. – К.: МАУП, 2011. – 184 с.uk_UA
dc.relation.references3. Бірта Г. О. Методологія і організація наукових досліджень : навч. посібн. / Габріелла Олександрівна Бірта, Юрій Георгійович Бургу. – К. : «Центр учбової літератури», 2014. – 142 с.uk_UA
dc.relation.references4. Данильян О.Г., Дзьобань О.П. Організація та методологія наукових досліджень: Навчальний посібник. К. Право. 2017. 448 с.uk_UA
dc.relation.references5. Подоляк Л.Г., Юрченко В.Г. Психологія вищої школи: Навчальний посібник для магістрантів і аспірантів. – К.: Дивосвіт, 2006. – 236 с.uk_UA
dc.relation.references6. Основи методології та організації наукових досліджень: Навч. посіб. для студентів, курсантів, аспірантів і ад’юнтів / за ред. А. Є. Конверського. — К.: Центр учбової літератури, 2010. — 352 с.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка з науково-дослідницької практики магістрів 2020.pdfдля студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», для усіх форм навчання650,11 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора