Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25816
Назва: | Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація роботи персоналу» для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа |
Автори: | Вовк, Ірина Петрівна Вовк, Юрій Ярославович Vovk, Iryna Petrivna Vovk, Yuriy Yaroslavovych |
Приналежність: | Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація роботи персоналу» для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / укл. : І.П. Вовк , Ю. Я. Вовк. – Тернопіль : СтереоАрт, 2017. – 28 с. |
Дата публікації: | 2017 |
Дата внесення: | 28-чер-2018 |
Видавництво: | СтереоАрт |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
Кількість сторінок: | 28 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25816 |
Тип вмісту: | Methodical recommendations |
Розташовується у зібраннях: | Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Метод.рекомендації з самостійної роботи студентів_1_5_crop.pdf | 489,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора