Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25816
Назва: Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація роботи персоналу» для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Автори: Вовк, Ірина Петрівна
Вовк, Юрій Ярославович
Vovk, Iryna Petrivna
Vovk, Yuriy Yaroslavovych
Приналежність: Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація роботи персоналу» для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / Укл.: І. П. Вовк, Ю. Я. Вовк. – Тернопіль: СтереоАрт, 2017. – 28 с.
Дата публікації: 2017
Видавництво: СтереоАрт
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Кількість сторінок: 28
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25816
Тип вмісту : Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри менеджменту інноваційної діяльності та підприємництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод.рекомендації з самостійної роботи студентів_1_5_crop.pdf489,42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора