Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25816
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВовк, Ірина Петрівна-
dc.contributor.authorВовк, Юрій Ярославович-
dc.contributor.authorVovk, Iryna Petrivna-
dc.contributor.authorVovk, Yuriy Yaroslavovych-
dc.date.accessioned2018-06-28T11:16:31Z-
dc.date.available2018-06-28T11:16:31Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація роботи персоналу» для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / укл. : І.П. Вовк , Ю. Я. Вовк. – Тернопіль : СтереоАрт, 2017. – 28 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25816-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherСтереоАртuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація роботи персоналу» для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.format.pages28-
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical Universityuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод.рекомендації з самостійної роботи студентів_1_5_crop.pdf489,42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора