Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18881
Назва: Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Електронний бізнес та електронна комерція» для студентів спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю»
Автори: Федишин, Ірина Богданівна
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Електронний бізнес та електронна комерція» для студентів спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю» / укл. : І.Б. Федишин. – Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2016. – 36 с.
Дата публікації: 27-січ-2017
Дата внесення: 27-січ-2017
Теми: Електронний бізнес та електронна комерція
Опис: Видання містить основні вимоги та порядок виконання лабораторних робіт з дисципліни «Електронний бізнес та електронна комерція». У методичних вказівках містяться завдання для виконання лабораторних робіт та короткі теоретичні відомості, необхідні при виконанні тієї чи іншої роботи. При виконанні даного циклу лабораторних робіт пропонується розгляд можливостей електронного бізнесу, форми Інтернет-торгівлі, Інтернет-аукціони, інформаційні послуги, принципи і особливості функціонування реклами і маркетингу у глобальній мережі Інтернет, системи платежів для електронної комерції. Методичні рекомендації дозволяють здобути навички по роботі з торговельними майданчиками моделі B2B та B2C.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18881
Власник авторського права: © Федишин І.Б., 2016
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка Електронний бізнес.doc1,72 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора