Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25815
Назва: Методичні вказівки з організації практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни „Організація роботи персоналу в галузі” (для студентів всіх форм навчання напряму підготовки 241 Готельно-ресторанна справа)
Автори: Вовк, Ірина Петрівна
Вовк, Юрій Ярославович
Vovk, Iryna Petrivna
Vovk, Yuriy Yaroslavovych
Приналежність: Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Методичні вказівки з організації практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни „Організація роботи персоналу в галузі” (для студентів всіх форм навчання напряму підготовки 241 Готельно-ресторанна справа) / укл. : І.П. Вовк , Ю.Я. Вовк. – Тернопіль : Стереоарт, 2017 – 74 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 28-чер-2018
Видавництво: СтереоАрт
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Кількість сторінок: 74
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25815
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
!Методичка Самост+практ_crop.pdf445,56 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора