Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25815
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorВовк, Ірина Петрівна-
dc.contributor.authorВовк, Юрій Ярославович-
dc.contributor.authorVovk, Iryna Petrivna-
dc.contributor.authorVovk, Yuriy Yaroslavovych-
dc.date.accessioned2018-06-28T11:07:44Z-
dc.date.available2018-06-28T11:07:44Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки з організації практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни „Організація роботи персоналу в галузі” (для студентів всіх форм навчання напряму підготовки 241 Готельно-ресторанна справа) / укл. : І.П. Вовк , Ю.Я. Вовк. – Тернопіль : Стереоарт, 2017 – 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25815-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherСтереоАртuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки з організації практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни „Організація роботи персоналу в галузі” (для студентів всіх форм навчання напряму підготовки 241 Готельно-ресторанна справа)uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.format.pages74-
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical Universityuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
!Методичка Самост+практ_crop.pdf445,56 kBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları