Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25815| Назва: | Методичні вказівки з організації практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни „Організація роботи персоналу в галузі” (для студентів всіх форм навчання напряму підготовки 241 Готельно-ресторанна справа) |
| Автори: | Вовк, Ірина Петрівна Вовк, Юрій Ярославович Vovk, Iryna Petrivna Vovk, Yuriy Yaroslavovych |
| Приналежність: | Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
| Бібліографічний опис: | Методичні вказівки з організації практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни „Організація роботи персоналу в галузі” (для студентів всіх форм навчання напряму підготовки 241 Готельно-ресторанна справа) / укл. : І.П. Вовк , Ю.Я. Вовк. – Тернопіль : Стереоарт, 2017 – 74 с. |
| Дата публікації: | 2017 |
| Дата внесення: | 28-чер-2018 |
| Видавництво: | СтереоАрт |
| Країна (код): | UA |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль |
| Кількість сторінок: | 74 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25815 |
| Тип вмісту: | Methodical recommendations |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| !Методичка Самост+практ_crop.pdf | 445,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора