Kollektsioon'id dokumendid (Sorditud Lisamisaasta selles Langevalt reas): 1 37le 37-st
Tüüp | Ilmumisaeg | Date of entry | Pealkiri | Autor(id) |
Monograph | 2024 | 10-apr-2024 | Мікрофлора замороженої риби імпортованої в Україну | Кухтин, Микола Дмитрович; Малімон, Зоя Василівна |
Monograph | 2023 | 5-juu-2023 | Мікробіологія молочних продуктів вироблених з молока коров’ячого сирого: монографія | Кухтин, Микола Дмитрович; Горюк, Юлія Вікторівна |
Monograph | 2023 | 30-mai-2023 | Мікробіологічні та біохімічні процеси у м’ясі яловичини за холодильного зберігання: монографія | Кухтин, Микола Дмитрович; Салата, Володимир Зеновійович |
Conference Abstract | 26-mai-2022 | 30-det-2022 | Застосування бактеріоремедіації на штучних екосистемах очисних споруд | Швед, Ольга Василівна; Губрій, Зоряна Василівна; Швед, Олекса Мирославович; Вічко, Олена Іванівна; Лубенець, Віра Ільківна; Shved, O.V.; Нubriі, Z.V.; Shved, O.M; Vichko, O.I.; Lubenets, V.I. |
Monograph | 2022 | 29-det-2022 | The technology of semi-finished sponge products using extruded corn flour | Lisovska, T. O.; Лісовська, Тетяна Олегівна; Chorna, N. V.; Чорна, Н. В.; Kopchak, N. H; Копчак, Наталія Григорівна |
Methodical recommendations | 2020 | 13-juu-2021 | Облік і звітність в молочній промисловості | Катерина, Дацишин; Ольга, Крупа |
Conference Abstract | sep-2019 | 28-mai-2020 | Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів | Карпик, Галина Вікторівна |
Conference Abstract | nov-2019 | 28-mai-2020 | Особливості впровадження дистанційних технологій при викладанні профільних дисциплін для студентів-технологів | Карпик, Галина Вікторівна |
Conference Abstract | 27-apr-2018 | 28-mai-2020 | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення | Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна |
Article | sep-2018 | 27-mai-2020 | Оцінка однорідності суміші при замішуванні | Карпик, Галина; Стадник, Ігор; Паньків, Юрій |
Methodical recommendations | mär-2019 | 20-juu-2019 | Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «Науково-дослідна робота студентів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» | Назарко, Ірина Степанівна |
Article | juu-2019 | 6-juu-2019 | Adhesion effect on environment process injection | Stadnyk, Igor; Piddubnuy, Volodymyr; Karpyk, Halyna; Kravchenko, Mykhail; Hidzhelitskyi, Volodymyr |
Methodical recommendations | 2018 | 24-vee-2019 | ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ВМІСТОМ ПСИХРОТРОФНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ | Салата, Володимир Зеновійович; Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович |
Article | nov-2018 | 21-det-2018 | Молекулярно-масовий розподіл казеїнових фосфопептидів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна |
Methodical recommendations | 2018 | 31-okt-2018 | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт | Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Proceedings Book | 2018 | 31-okt-2018 | Isolation of protein fractions of serum of milk by preparative disc-electrophoresis | Volodymyr, Yukalo; Tsisaryk, Orysya; Datsyshyn, Kateryna |
Conference Abstract | 2017 | 31-okt-2018 | Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Article | 2018 | 31-okt-2018 | Electrophoretic systems for the preparative fractionation of proteins-precursors of bioactive peptides from cow milk | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна |
Article | 2018 | 31-okt-2018 | Декстранові гелі для ексклюзивної хроматографії протеїнів сироватки молока | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Methodical recommendations | 2017 | 10-sep-2018 | Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна |
Methodical recommendations | 2018 | 26-juu-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» | Карпик, Галина Вікторівна |
Methodical recommendations | mai-2018 | 24-juu-2018 | Органічна хімія | Назарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна |
Methodical recommendations | mai-2018 | 22-juu-2018 | Основи наукових досліджень | Назарко, Ірина Степанівна |
Conference Abstract | 2017 | 21-jaa-2018 | Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Conference Abstract | 2017 | 21-jaa-2018 | Використання різних розчинників при виділенні казеїнових фосфопептидів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Кушнірук, Наталія Василівна |
Article | 2017 | 21-jaa-2018 | Отримання біоактивних казеїнових фосфопептидів з використанням різних розчинників | Юкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storozh, Liudmyla |
Article | 2017 | 21-jaa-2018 | Proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review | Yukalo, Volodymyr; Krupa, Olha; Юкало, Володимир Глібович |
Article | 2017 | 21-jaa-2018 | Підбір умов для препаративного електрофорезу протеїнів сироватки молока у нативних умовах | Юкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr; Дацишин, Катерина Євгенівна; Datsyshyn, Kateryna |
Article | 2017 | 21-jaa-2018 | Отримання казеїнових фосфопептидів за дії протеолітичних систем лактококів | Юкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storozh, Liudmyla |
- | mai-2017 | 23-juu-2017 | Методичні вказівки до лабораторної роботи № 2 з курсу „Інструментальні методи аналізу” Фотоколориметричний аналіз | Шпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна |
- | mai-2017 | 20-juu-2017 | Методичні вказівки до лабораторної роботи № 3 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Спектральні методи дослідження. Спектрофотометрія. Визначення феруму (ІІІ) у вигляді сульфосаліцилату | Шпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна |
Learning Object | mai-2017 | 19-juu-2017 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» | Джур, Ярослава Богданівна |
- | mai-2017 | 19-juu-2017 | Методичні вказівки до лабораторної роботи з курсу „Інструментальні методи аналізу” Cтатистична обробка результатів аналізу | Шпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна |
Learning Object | mai-2017 | 19-juu-2017 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» | Джур, Ярослава Богданівна |
- | mai-2017 | 19-juu-2017 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» | Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна |
Other | 2-det-2016 | 2-det-2016 | Ветеринарно-санітарна оцінка сиру кисломолочного та сметани, які надходять у вільний продаж на ринки за мікробіологічними критеріями | Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович; Горюк, Юлія Вікторівна |
Article | nov-2016 | 1-det-2016 | Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus”. | Вічко, Олена Іванівна; Кухтин, Микола Дмитрович; Беркевич, Ольга; Горюк, Юрій; Горюк, Володимир |
Kollektsioon'id dokumendid (Sorditud Lisamisaasta selles Langevalt reas): 1 37le 37-st