Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії : [37] Kollektsiooni koduleht Vaata statistikat

Lehitse
Telli selle kollektsiooni meilitsi teavitud uuemate sisestuste kohta RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Kollektsioon'id dokumendid (Sorditud Lisamisaasta selles Langevalt reas): 1 37le 37-st
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Monograph202410-apr-2024Мікрофлора замороженої риби імпортованої в УкраїнуКухтин, Микола Дмитрович; Малімон, Зоя Василівна
Monograph20235-juu-2023Мікробіологія молочних продуктів вироблених з молока коров’ячого сирого: монографіяКухтин, Микола Дмитрович; Горюк, Юлія Вікторівна
Monograph202330-mai-2023Мікробіологічні та біохімічні процеси у м’ясі яловичини за холодильного зберігання: монографіяКухтин, Микола Дмитрович; Салата, Володимир Зеновійович
Conference Abstract26-mai-202230-det-2022Застосування бактеріоремедіації на штучних екосистемах очисних спорудШвед, Ольга Василівна; Губрій, Зоряна Василівна; Швед, Олекса Мирославович; Вічко, Олена Іванівна; Лубенець, Віра Ільківна; Shved, O.V.; Нubriі, Z.V.; Shved, O.M; Vichko, O.I.; Lubenets, V.I.
Monograph202229-det-2022The technology of semi-finished sponge products using extruded corn flourLisovska, T. O.; Лісовська, Тетяна Олегівна; Chorna, N. V.; Чорна, Н. В.; Kopchak, N. H; Копчак, Наталія Григорівна
Methodical recommendations202013-juu-2021Облік і звітність в молочній промисловостіКатерина, Дацишин; Ольга, Крупа
Conference Abstractsep-201928-mai-2020Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробівКарпик, Галина Вікторівна
Conference Abstractnov-201928-mai-2020Особливості впровадження дистанційних технологій при викладанні профільних дисциплін для студентів-технологівКарпик, Галина Вікторівна
Conference Abstract27-apr-201828-mai-2020Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначенняКарпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
Articlesep-201827-mai-2020Оцінка однорідності суміші при замішуванніКарпик, Галина; Стадник, Ігор; Паньків, Юрій
Methodical recommendationsmär-201920-juu-2019Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «Науково-дослідна робота студентів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Назарко, Ірина Степанівна
Articlejuu-20196-juu-2019Adhesion effect on environment process injectionStadnyk, Igor; Piddubnuy, Volodymyr; Karpyk, Halyna; Kravchenko, Mykhail; Hidzhelitskyi, Volodymyr
Methodical recommendations201824-vee-2019ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ВМІСТОМ ПСИХРОТРОФНИХ МІКРООРГАНІЗМІВСалата, Володимир Зеновійович; Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович
Articlenov-201821-det-2018Молекулярно-масовий розподіл казеїнових фосфопептидівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendations201831-okt-2018Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робітКрупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Proceedings Book201831-okt-2018Isolation of protein fractions of serum of milk by preparative disc-electrophoresisVolodymyr, Yukalo; Tsisaryk, Orysya; Datsyshyn, Kateryna
Conference Abstract201731-okt-2018Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна
Article201831-okt-2018Electrophoretic systems for the preparative fractionation of proteins-precursors of bioactive peptides from cow milkЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна
Article201831-okt-2018Декстранові гелі для ексклюзивної хроматографії протеїнів сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations201710-sep-2018Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendations201826-juu-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів»Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendationsmai-201824-juu-2018Органічна хіміяНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendationsmai-201822-juu-2018Основи наукових дослідженьНазарко, Ірина Степанівна
Conference Abstract201721-jaa-2018Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна
Conference Abstract201721-jaa-2018Використання різних розчинників при виділенні казеїнових фосфопептидівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Кушнірук, Наталія Василівна
Article201721-jaa-2018Отримання біоактивних казеїнових фосфопептидів з використанням різних розчинниківЮкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storozh, Liudmyla
Article201721-jaa-2018Proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a reviewYukalo, Volodymyr; Krupa, Olha; Юкало, Володимир Глібович
Article201721-jaa-2018Підбір умов для препаративного електрофорезу протеїнів сироватки молока у нативних умовахЮкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr; Дацишин, Катерина Євгенівна; Datsyshyn, Kateryna
Article201721-jaa-2018Отримання казеїнових фосфопептидів за дії протеолітичних систем лактококівЮкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storozh, Liudmyla
-mai-201723-juu-2017Методичні вказівки до лабораторної роботи № 2 з курсу „Інструментальні методи аналізу” Фотоколориметричний аналізШпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна
-mai-201720-juu-2017Методичні вказівки до лабораторної роботи № 3 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Спектральні методи дослідження. Спектрофотометрія. Визначення феруму (ІІІ) у вигляді сульфосаліцилатуШпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна
Learning Objectmai-201719-juu-2017Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна
-mai-201719-juu-2017Методичні вказівки до лабораторної роботи з курсу „Інструментальні методи аналізу” Cтатистична обробка результатів аналізуШпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна
Learning Objectmai-201719-juu-2017Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна
-mai-201719-juu-2017Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна
Other2-det-20162-det-2016Ветеринарно-санітарна оцінка сиру кисломолочного та сметани, які надходять у вільний продаж на ринки за мікробіологічними критеріямиКухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович; Горюк, Юлія Вікторівна
Articlenov-20161-det-2016Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus”.Вічко, Олена Іванівна; Кухтин, Микола Дмитрович; Беркевич, Ольга; Горюк, Юрій; Горюк, Володимир
Kollektsioon'id dokumendid (Sorditud Lisamisaasta selles Langevalt reas): 1 37le 37-st