Browsing by Affiliation Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 146  next >
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Handbook20219-十月-2021Biochemistry (Structural biochemistry)Kopchak, Nataliia; Lisovska, Tetiana; Pokotylo, Oleh; Vichko, Olena
Master Thesis202130-十二月-2021Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цехуТонкевич, Тетяна Михайлівна; Tonkevych, Tetyana
Master Thesis202126-十二月-2021Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробівМарко, Діана Борисівна; Marko, Diana
Master Thesis202130-十二月-2021Виділення нативних біоактивних пептидів з  α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировиниБойко, Любов Василівна; Boiko, Liuba
Master Thesis十二月-20244-一月-2025Виділення та ідентифікація молочних білків із проєктуванням цеху виробництва масла з організацією переробки вторинної сировиниСторож, Сергій Ігорович; Storozh, Serhii
Master Thesis十二月-20244-一月-2025Виділення функціональних білкових інгредієнтів з молока (на замовлення ПрАТ «Тернопільський молокозавод»)Забудний, Віталій Ярославович; Zabudnyi, Vitalii
Master Thesis十二月-20243-一月-2025Використання борошна кіноа у виробни цтві сиркових виробів із проєктуванням цеху виробів із сиру кисломолочногоДуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola
Master Thesis十二月-20244-一月-2025Використання біоактивних фосфопептидів у ферментованому напої з маслянки з проєктуванням цеху масла вершковогоТомків, Роман Омелянович; Tomkiv, Roman
Master Thesis十二月-20246-一月-2025Використання рослинних екстрактів у виробництві вареної ковбаси для подовження термінів її зберігання на замовлення ТОВ «М’ЯСОКОМБІНАТ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ»Чайківський, Адам Адамович; Chaykivskyy, Adam
Master Thesis202126-十二月-2021Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якостіЛановий, Роман Богданович; Lanovyi, Roman
Master Thesis十二月-20246-一月-2025Вплив природного консерванту нізину на термін зберігання кисломолочного сиру з проєктуванням цеху його виробництваПетришин, Богдан Іванович; Petryshyn, Bohdan
Master Thesis十二月-20243-一月-2025Вплив температури і факторів зберігання на жирнокислотний склад соняшникової і кукурудзяної олійКачарай, Богдан Михайлович; Kacharai, Bohdan
Master Thesis十二月-20243-一月-2025Вплив теплової обробки на денатурацію молочних білків із проєктуванням цеху виробництва масла та спредів на замовлення ПрАТ «Тернопільський молокозавод»Солтис, Віктор Петрович; Soltys, Viktor
Master Thesis十二月-20244-一月-2025Вплив умов зберігання на рН і редокс-потенціал фруктових соківЗаставна, Аліна Богданівна; Zastavna, Alina
Master Thesis202028-十二月-2020Гіпоалергенне молоко на основі нативного казеїнуБорис, Любов Ігорівна; Borys, Liubov Ihorivna
Master Thesis202128-十二月-2021Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хлібаХмеляр, Антон Богданович; Khmelyar, Anton
Master Thesis202129-十二月-2021Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоївЛобур, Максим Борисович; Lobur, Maksym
Master Thesis202127-十二月-2021Дослідження впливу підкислювачів на збудників хвороб хлібаВойтко, Христина Володимирівна; Voitko, Khrystyna
Master Thesis202126-十二月-2021Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цехуСпас, Оксана Дмитрівна; Spas, Oksana
Master Thesis202028-十二月-2020Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники сиру кисломолочного з розробленням проєкту цехуБілоус, Олеся Миколаївна; Bilous, Olesia Mykolaivna