Skip navigation
Domů
Procházet
Komunity
a kolekce
Procházet položky podle:
Datum vydání
Autor
Název
Předmět
UDC
Datum zaslání
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Nápověda
Jazyk
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Přihlášení:
Můj DSpace
Příjem novinek
emailem
Úprava profilu
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Prohlížení dle Affiliation Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Přejít na:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
nebo zadejte několik prvních písmen:
Seřadit dle:
název
datum vydání
datum zaslání
Řazení:
vzestupně
sestupně
Výsledků na stránku
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autorů na záznam:
Všechny
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Zobrazují se výsledky 1 až 20 z 170
další >
Typ
Datum vydání
Date of entry
Název
Autor
Handbook
2021
9-říj-2021
Biochemistry (Structural biochemistry)
Kopchak, Nataliia
;
Lisovska, Tetiana
;
Pokotylo, Oleh
;
Vichko, Olena
Master Thesis
2021
30-pro-2021
Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цеху
Тонкевич, Тетяна Михайлівна
;
Tonkevych, Tetyana
Master Thesis
2021
26-pro-2021
Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробів
Марко, Діана Борисівна
;
Marko, Diana
Master Thesis
2021
30-pro-2021
Виділення нативних біоактивних пептидів з α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировини
Бойко, Любов Василівна
;
Boiko, Liuba
Master Thesis
pro-2024
4-led-2025
Виділення та ідентифікація молочних білків із проєктуванням цеху виробництва масла з організацією переробки вторинної сировини
Сторож, Сергій Ігорович
;
Storozh, Serhii
Master Thesis
pro-2024
4-led-2025
Виділення функціональних білкових інгредієнтів з молока (на замовлення ПрАТ «Тернопільський молокозавод»)
Забудний, Віталій Ярославович
;
Zabudnyi, Vitalii
Master Thesis
pro-2024
3-led-2025
Використання борошна кіноа у виробни цтві сиркових виробів із проєктуванням цеху виробів із сиру кисломолочного
Дуда, Микола Ігорович
;
Duda, Mykola
Master Thesis
pro-2024
4-led-2025
Використання біоактивних фосфопептидів у ферментованому напої з маслянки з проєктуванням цеху масла вершкового
Томків, Роман Омелянович
;
Tomkiv, Roman
Master Thesis
pro-2024
6-led-2025
Використання рослинних екстрактів у виробництві вареної ковбаси для подовження термінів її зберігання на замовлення ТОВ «М’ЯСОКОМБІНАТ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ»
Чайківський, Адам Адамович
;
Chaykivskyy, Adam
Master Thesis
2021
26-pro-2021
Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якості
Лановий, Роман Богданович
;
Lanovyi, Roman
Master Thesis
pro-2024
6-led-2025
Вплив природного консерванту нізину на термін зберігання кисломолочного сиру з проєктуванням цеху його виробництва
Петришин, Богдан Іванович
;
Petryshyn, Bohdan
Master Thesis
pro-2024
3-led-2025
Вплив температури і факторів зберігання на жирнокислотний склад соняшникової і кукурудзяної олій
Качарай, Богдан Михайлович
;
Kacharai, Bohdan
Master Thesis
pro-2024
3-led-2025
Вплив теплової обробки на денатурацію молочних білків із проєктуванням цеху виробництва масла та спредів на замовлення ПрАТ «Тернопільський молокозавод»
Солтис, Віктор Петрович
;
Soltys, Viktor
Master Thesis
pro-2024
4-led-2025
Вплив умов зберігання на рН і редокс-потенціал фруктових соків
Заставна, Аліна Богданівна
;
Zastavna, Alina
Master Thesis
2020
28-pro-2020
Гіпоалергенне молоко на основі нативного казеїну
Борис, Любов Ігорівна
;
Borys, Liubov Ihorivna
Master Thesis
2021
28-pro-2021
Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хліба
Хмеляр, Антон Богданович
;
Khmelyar, Anton
Master Thesis
2021
29-pro-2021
Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоїв
Лобур, Максим Борисович
;
Lobur, Maksym
Master Thesis
2021
27-pro-2021
Дослідження впливу підкислювачів на збудників хвороб хліба
Войтко, Христина Володимирівна
;
Voitko, Khrystyna
Master Thesis
2021
26-pro-2021
Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цеху
Спас, Оксана Дмитрівна
;
Spas, Oksana
Master Thesis
2020
28-pro-2020
Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники сиру кисломолочного з розробленням проєкту цеху
Білоус, Олеся Миколаївна
;
Bilous, Olesia Mykolaivna