Skip navigation
銝駁△
瘚��
蝷曄黎
& ����
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
瘙
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
蝑曉��:
My DSpace
���mail
��
蝻�葵鈭箄���
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Browsing by Affiliation Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 146
next >
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Handbook
2021
9-十月-2021
Biochemistry (Structural biochemistry)
Kopchak, Nataliia
;
Lisovska, Tetiana
;
Pokotylo, Oleh
;
Vichko, Olena
Master Thesis
2021
30-十二月-2021
Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цеху
Тонкевич, Тетяна Михайлівна
;
Tonkevych, Tetyana
Master Thesis
2021
26-十二月-2021
Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробів
Марко, Діана Борисівна
;
Marko, Diana
Master Thesis
2021
30-十二月-2021
Виділення нативних біоактивних пептидів з α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировини
Бойко, Любов Василівна
;
Boiko, Liuba
Master Thesis
十二月-2024
4-一月-2025
Виділення та ідентифікація молочних білків із проєктуванням цеху виробництва масла з організацією переробки вторинної сировини
Сторож, Сергій Ігорович
;
Storozh, Serhii
Master Thesis
十二月-2024
4-一月-2025
Виділення функціональних білкових інгредієнтів з молока (на замовлення ПрАТ «Тернопільський молокозавод»)
Забудний, Віталій Ярославович
;
Zabudnyi, Vitalii
Master Thesis
十二月-2024
3-一月-2025
Використання борошна кіноа у виробни цтві сиркових виробів із проєктуванням цеху виробів із сиру кисломолочного
Дуда, Микола Ігорович
;
Duda, Mykola
Master Thesis
十二月-2024
4-一月-2025
Використання біоактивних фосфопептидів у ферментованому напої з маслянки з проєктуванням цеху масла вершкового
Томків, Роман Омелянович
;
Tomkiv, Roman
Master Thesis
十二月-2024
6-一月-2025
Використання рослинних екстрактів у виробництві вареної ковбаси для подовження термінів її зберігання на замовлення ТОВ «М’ЯСОКОМБІНАТ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ»
Чайківський, Адам Адамович
;
Chaykivskyy, Adam
Master Thesis
2021
26-十二月-2021
Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якості
Лановий, Роман Богданович
;
Lanovyi, Roman
Master Thesis
十二月-2024
6-一月-2025
Вплив природного консерванту нізину на термін зберігання кисломолочного сиру з проєктуванням цеху його виробництва
Петришин, Богдан Іванович
;
Petryshyn, Bohdan
Master Thesis
十二月-2024
3-一月-2025
Вплив температури і факторів зберігання на жирнокислотний склад соняшникової і кукурудзяної олій
Качарай, Богдан Михайлович
;
Kacharai, Bohdan
Master Thesis
十二月-2024
3-一月-2025
Вплив теплової обробки на денатурацію молочних білків із проєктуванням цеху виробництва масла та спредів на замовлення ПрАТ «Тернопільський молокозавод»
Солтис, Віктор Петрович
;
Soltys, Viktor
Master Thesis
十二月-2024
4-一月-2025
Вплив умов зберігання на рН і редокс-потенціал фруктових соків
Заставна, Аліна Богданівна
;
Zastavna, Alina
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Гіпоалергенне молоко на основі нативного казеїну
Борис, Любов Ігорівна
;
Borys, Liubov Ihorivna
Master Thesis
2021
28-十二月-2021
Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хліба
Хмеляр, Антон Богданович
;
Khmelyar, Anton
Master Thesis
2021
29-十二月-2021
Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоїв
Лобур, Максим Борисович
;
Lobur, Maksym
Master Thesis
2021
27-十二月-2021
Дослідження впливу підкислювачів на збудників хвороб хліба
Войтко, Христина Володимирівна
;
Voitko, Khrystyna
Master Thesis
2021
26-十二月-2021
Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цеху
Спас, Оксана Дмитрівна
;
Spas, Oksana
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники сиру кисломолочного з розробленням проєкту цеху
Білоус, Олеся Миколаївна
;
Bilous, Olesia Mykolaivna