Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26575
Title: | Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів |
Other Titles: | Study of gelling agents use in fruit preserves production |
Authors: | Ходоровська, Надія Ігорівна |
Affiliation: | Khodorovska Nadiia |
Bibliographic description (Ukraine): | Ходоровська Н.І. Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Н.І. Ходоровська . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Khodorovska N.І. Study of gelling agents use in fruit preserves production : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / N.І. Khodorovska. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
Issue Date: | 十二月-2018 |
Date of entry: | 23-十二月-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Карпик, Галина Вікторівна |
UDC: | 664.8 |
Keywords: | 181 харчові технології желюючі речовини пектин агар кизил джем gelatinizing agent pectin agar cornus jam |
Abstract: | Магістерська робота присвячена дослідженню можливості використання різних видів желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів з метою отримання високоякісного кизилового джему, розширення його асортименту, підвищення біологічної цінності, покращення органолептичних властивостей та розширення спектру застосування. Master's work is devoted to research of the possibility of use of different types of gelatinizing agents in the production of concentrated canned fruit. Goal of research is to get high quality cornus jam, enlarge of its range, increase biological value, and improve organoleptic properties. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26575 |
Content type: | Thesis Abstract |
�蝷箔����: | 181 — харчові технології |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
Khodorovska N.І. Study of gelling agents use in fruit preserves production.pdf | 343,9 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
Admin Tools