Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26575
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.advisorКарпик, Галина Вікторівна-
dc.contributor.authorХодоровська, Надія Ігорівна-
dc.date.accessioned2018-12-23T18:22:12Z-
dc.date.available2018-12-23T18:22:12Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationХодоровська Н.І. Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Н.І. Ходоровська . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26575-
dc.description.abstractМагістерська робота присвячена дослідженню можливості використання різних видів желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів з метою отримання високоякісного кизилового джему, розширення його асортименту, підвищення біологічної цінності, покращення органолептичних властивостей та розширення спектру застосування.uk_UA
dc.description.abstractMaster's work is devoted to research of the possibility of use of different types of gelatinizing agents in the production of concentrated canned fruit. Goal of research is to get high quality cornus jam, enlarge of its range, increase biological value, and improve organoleptic properties.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject181uk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectжелюючі речовиниuk_UA
dc.subjectпектинuk_UA
dc.subjectагарuk_UA
dc.subjectкизилuk_UA
dc.subjectджемuk_UA
dc.subjectgelatinizing agentuk_UA
dc.subjectpectinuk_UA
dc.subjectagaruk_UA
dc.subjectcornusuk_UA
dc.subjectjamuk_UA
dc.titleДослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервівuk_UA
dc.title.alternativeStudy of gelling agents use in fruit preserves productionuk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хіміїuk_UA
dc.subject.udc664.8uk_UA
dc.identifier.citationenKhodorovska N.І. Study of gelling agents use in fruit preserves production : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / N.І. Khodorovska. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationKhodorovska Nadiiauk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:181 — харчові технології

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Khodorovska N.І. Study of gelling agents use in fruit preserves production.pdf343,9 kBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları