Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26575
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Карпик, Галина Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Ходоровська, Надія Ігорівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-23T18:22:12Z | - |
dc.date.available | 2018-12-23T18:22:12Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.citation | Ходоровська Н.І. Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Н.І. Ходоровська . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26575 | - |
dc.description.abstract | Магістерська робота присвячена дослідженню можливості використання різних видів желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів з метою отримання високоякісного кизилового джему, розширення його асортименту, підвищення біологічної цінності, покращення органолептичних властивостей та розширення спектру застосування. | uk_UA |
dc.description.abstract | Master's work is devoted to research of the possibility of use of different types of gelatinizing agents in the production of concentrated canned fruit. Goal of research is to get high quality cornus jam, enlarge of its range, increase biological value, and improve organoleptic properties. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | 181 | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | желюючі речовини | uk_UA |
dc.subject | пектин | uk_UA |
dc.subject | агар | uk_UA |
dc.subject | кизил | uk_UA |
dc.subject | джем | uk_UA |
dc.subject | gelatinizing agent | uk_UA |
dc.subject | pectin | uk_UA |
dc.subject | agar | uk_UA |
dc.subject | cornus | uk_UA |
dc.subject | jam | uk_UA |
dc.title | Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of gelling agents use in fruit preserves production | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії | uk_UA |
dc.subject.udc | 664.8 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Khodorovska N.І. Study of gelling agents use in fruit preserves production : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / N.І. Khodorovska. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Khodorovska Nadiia | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Koleksiyonlarda Görünür: | 181 — харчові технології |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Khodorovska N.І. Study of gelling agents use in fruit preserves production.pdf | 343,9 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları