Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26575
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Карпик, Галина Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Ходоровська, Надія Ігорівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-23T18:22:12Z | - |
dc.date.available | 2018-12-23T18:22:12Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.citation | Ходоровська Н.І. Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Н.І. Ходоровська . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26575 | - |
dc.description.abstract | Магістерська робота присвячена дослідженню можливості використання різних видів желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів з метою отримання високоякісного кизилового джему, розширення його асортименту, підвищення біологічної цінності, покращення органолептичних властивостей та розширення спектру застосування. | uk_UA |
dc.description.abstract | Master's work is devoted to research of the possibility of use of different types of gelatinizing agents in the production of concentrated canned fruit. Goal of research is to get high quality cornus jam, enlarge of its range, increase biological value, and improve organoleptic properties. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | 181 | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | желюючі речовини | uk_UA |
dc.subject | пектин | uk_UA |
dc.subject | агар | uk_UA |
dc.subject | кизил | uk_UA |
dc.subject | джем | uk_UA |
dc.subject | gelatinizing agent | uk_UA |
dc.subject | pectin | uk_UA |
dc.subject | agar | uk_UA |
dc.subject | cornus | uk_UA |
dc.subject | jam | uk_UA |
dc.title | Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of gelling agents use in fruit preserves production | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії | uk_UA |
dc.subject.udc | 664.8 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Khodorovska N.І. Study of gelling agents use in fruit preserves production : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / N.І. Khodorovska. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Khodorovska Nadiia | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Appears in Collections: | 181 — харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Khodorovska N.І. Study of gelling agents use in fruit preserves production.pdf | 343,9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools