กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26575
Titolo: Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів
Titoli alternativi: Study of gelling agents use in fruit preserves production
Autori: Ходоровська, Надія Ігорівна
Affiliation: Khodorovska Nadiia
Bibliographic description (Ukraine): Ходоровська Н.І. Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Н.І. Ходоровська . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description (International): Khodorovska N.І. Study of gelling agents use in fruit preserves production : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / N.І. Khodorovska. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
Data: dic-2018
Date of entry: 23-dic-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Карпик, Галина Вікторівна
UDC: 664.8
Parole chiave: 181
харчові технології
желюючі речовини
пектин
агар
кизил
джем
gelatinizing agent
pectin
agar
cornus
jam
Abstract: Магістерська робота присвячена дослідженню можливості використання різних видів желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів з метою отримання високоякісного кизилового джему, розширення його асортименту, підвищення біологічної цінності, покращення органолептичних властивостей та розширення спектру застосування.
Master's work is devoted to research of the possibility of use of different types of gelatinizing agents in the production of concentrated canned fruit. Goal of research is to get high quality cornus jam, enlarge of its range, increase biological value, and improve organoleptic properties.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26575
Content type: Thesis Abstract
È visualizzato nelle collezioni:181 — харчові технології

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
Khodorovska N.І. Study of gelling agents use in fruit preserves production.pdf343,9 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ