Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26575
Titre: Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів
Autre(s) titre(s): Study of gelling agents use in fruit preserves production
Auteur(s): Ходоровська, Надія Ігорівна
Affiliation: Khodorovska Nadiia
Bibliographic description (Ukraine): Ходоровська Н.І. Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Н.І. Ходоровська . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description (International): Khodorovska N.І. Study of gelling agents use in fruit preserves production : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / N.І. Khodorovska. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
Date de publication: déc-2018
Date of entry: 23-déc-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Карпик, Галина Вікторівна
UDC: 664.8
Mots-clés: 181
харчові технології
желюючі речовини
пектин
агар
кизил
джем
gelatinizing agent
pectin
agar
cornus
jam
Résumé: Магістерська робота присвячена дослідженню можливості використання різних видів желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів з метою отримання високоякісного кизилового джему, розширення його асортименту, підвищення біологічної цінності, покращення органолептичних властивостей та розширення спектру застосування.
Master's work is devoted to research of the possibility of use of different types of gelatinizing agents in the production of concentrated canned fruit. Goal of research is to get high quality cornus jam, enlarge of its range, increase biological value, and improve organoleptic properties.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26575
Content type: Thesis Abstract
Collection(s) :181 — харчові технології

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Khodorovska N.І. Study of gelling agents use in fruit preserves production.pdf343,9 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration