Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26575
Titel: Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів
Sonstige Titel: Study of gelling agents use in fruit preserves production
Autor(en): Ходоровська, Надія Ігорівна
Affiliation: Khodorovska Nadiia
Bibliographic description (Ukraine): Ходоровська Н.І. Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Н.І. Ходоровська . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description (International): Khodorovska N.І. Study of gelling agents use in fruit preserves production : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / N.І. Khodorovska. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
Erscheinungsdatum: Dez-2018
Date of entry: 23-Dez-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Карпик, Галина Вікторівна
UDC: 664.8
Stichwörter: 181
харчові технології
желюючі речовини
пектин
агар
кизил
джем
gelatinizing agent
pectin
agar
cornus
jam
Zusammenfassung: Магістерська робота присвячена дослідженню можливості використання різних видів желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів з метою отримання високоякісного кизилового джему, розширення його асортименту, підвищення біологічної цінності, покращення органолептичних властивостей та розширення спектру застосування.
Master's work is devoted to research of the possibility of use of different types of gelatinizing agents in the production of concentrated canned fruit. Goal of research is to get high quality cornus jam, enlarge of its range, increase biological value, and improve organoleptic properties.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26575
Content type: Thesis Abstract
Enthalten in den Sammlungen:181 — харчові технології

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Khodorovska N.І. Study of gelling agents use in fruit preserves production.pdf343,9 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.

Админ Инструменти