このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26575
Tytuł: Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів
Inne tytuły: Study of gelling agents use in fruit preserves production
Authors: Ходоровська, Надія Ігорівна
Affiliation: Khodorovska Nadiia
Bibliographic description (Ukraine): Ходоровська Н.І. Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Н.І. Ходоровська . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description (International): Khodorovska N.І. Study of gelling agents use in fruit preserves production : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / N.І. Khodorovska. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
Data wydania: gru-2018
Date of entry: 23-gru-2018
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Promotor: Карпик, Галина Вікторівна
UDC: 664.8
Słowa kluczowe: 181
харчові технології
желюючі речовини
пектин
агар
кизил
джем
gelatinizing agent
pectin
agar
cornus
jam
Abstract: Магістерська робота присвячена дослідженню можливості використання різних видів желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів з метою отримання високоякісного кизилового джему, розширення його асортименту, підвищення біологічної цінності, покращення органолептичних властивостей та розширення спектру застосування.
Master's work is devoted to research of the possibility of use of different types of gelatinizing agents in the production of concentrated canned fruit. Goal of research is to get high quality cornus jam, enlarge of its range, increase biological value, and improve organoleptic properties.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26575
Typ zawartości: Thesis Abstract
Występuje w kolekcjach:181 — харчові технології



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

管理ツール