กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26575
ชื่อเรื่อง: | Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Study of gelling agents use in fruit preserves production |
ผู้แต่ง: | Ходоровська, Надія Ігорівна |
Affiliation: | Khodorovska Nadiia |
Bibliographic description (Ukraine): | Ходоровська Н.І. Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Н.І. Ходоровська . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Khodorovska N.І. Study of gelling agents use in fruit preserves production : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / N.І. Khodorovska. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
วันที่เผยแพร่: | ธัน-2018 |
Date of entry: | 23-ธัน-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Карпик, Галина Вікторівна |
UDC: | 664.8 |
คำสำคัญ: | 181 харчові технології желюючі речовини пектин агар кизил джем gelatinizing agent pectin agar cornus jam |
บทคัดย่อ: | Магістерська робота присвячена дослідженню можливості використання різних видів желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів з метою отримання високоякісного кизилового джему, розширення його асортименту, підвищення біологічної цінності, покращення органолептичних властивостей та розширення спектру застосування. Master's work is devoted to research of the possibility of use of different types of gelatinizing agents in the production of concentrated canned fruit. Goal of research is to get high quality cornus jam, enlarge of its range, increase biological value, and improve organoleptic properties. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26575 |
Content type: | Thesis Abstract |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | 181 — харчові технології |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
Khodorovska N.І. Study of gelling agents use in fruit preserves production.pdf | 343,9 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น
เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ