Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26470
Назва: Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів
Інші назви: Study of methods of fruits juice extraction improvement
Автори: Ковальчук, Тетяна Петрівна
Приналежність: Kovalchuk Tetiana
Бібліографічний опис: Ковальчук Т.П. Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Т.П. Ковальчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description: Kovalchuk T.P. Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / K.S. Bereza. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
Дата публікації: гру-2018
Дата внесення: 21-гру-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Науковий керівник: Бейко, Людмила
УДК: УДК 664.8
Теми: 181
харчові технології
малина
ожина
способи підвищення клітинної проникності
соковіддача
біологічно-активні речовини
raspberries
blackberries
methods of increasing cellular permeability
juice extraction
biologically active substances
Короткий огляд (реферат): Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженням, які пов’язані з способами підвищення клітинної проникності та їх використанням для збільшення виходу соку з малини та ожини.
The master's qualification work is devoted to researches, which are related to methods of increasing cellular permeability and their use to increase the yield of raspberry and blackberry juice.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26470
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kovalchuk T. Study of methods of fruits juice extraction improvement.pdf423,16 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора