Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26470
Título: | Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів |
Outros títulos: | Study of methods of fruits juice extraction improvement |
Authors: | Ковальчук, Тетяна Петрівна |
Affiliation: | Kovalchuk Tetiana |
Bibliographic description (Ukraine): | Ковальчук Т.П. Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Т.П. Ковальчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Kovalchuk T.P. Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / K.S. Bereza. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
Data de edición: | Dec-2018 |
Date of entry: | 21-Dec-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Бейко, Людмила |
UDC: | УДК 664.8 |
Palabras chave: | 181 харчові технології малина ожина способи підвищення клітинної проникності соковіддача біологічно-активні речовини raspberries blackberries methods of increasing cellular permeability juice extraction biologically active substances |
Resumo: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженням, які пов’язані з способами підвищення клітинної проникності та їх використанням для збільшення виходу соку з малини та ожини. The master's qualification work is devoted to researches, which are related to methods of increasing cellular permeability and their use to increase the yield of raspberry and blackberry juice. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26470 |
Content type: | Thesis Abstract |
Aparece nas Coleccións | 181 — харчові технології |
Arquivos neste item
Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Kovalchuk T. Study of methods of fruits juice extraction improvement.pdf | 423,16 kB | Adobe PDF | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados
Ferramentas administrativas