Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26470
Tytuł: | Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів |
Inne tytuły: | Study of methods of fruits juice extraction improvement |
Authors: | Ковальчук, Тетяна Петрівна |
Akcesoria: | Kovalchuk Tetiana |
Cytat: | Ковальчук Т.П. Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Т.П. Ковальчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Bibliographic description: | Kovalchuk T.P. Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / K.S. Bereza. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
Data wydania: | gru-2018 |
Date of entry: | 21-gru-2018 |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Promotor: | Бейко, Людмила |
UDC: | УДК 664.8 |
Słowa kluczowe: | 181 харчові технології малина ожина способи підвищення клітинної проникності соковіддача біологічно-активні речовини raspberries blackberries methods of increasing cellular permeability juice extraction biologically active substances |
Abstract: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженням, які пов’язані з способами підвищення клітинної проникності та їх використанням для збільшення виходу соку з малини та ожини. The master's qualification work is devoted to researches, which are related to methods of increasing cellular permeability and their use to increase the yield of raspberry and blackberry juice. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26470 |
Typ zawartości: | Thesis Abstract |
Występuje w kolekcjach: | 181 — харчові технології |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Kovalchuk T. Study of methods of fruits juice extraction improvement.pdf | 423,16 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora