Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26470
Titel: | Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів |
Sonstige Titel: | Study of methods of fruits juice extraction improvement |
Autor(en): | Ковальчук, Тетяна Петрівна |
Affiliation: | Kovalchuk Tetiana |
Bibliographic description (Ukraine): | Ковальчук Т.П. Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Т.П. Ковальчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Kovalchuk T.P. Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / K.S. Bereza. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
Erscheinungsdatum: | Dez-2018 |
Date of entry: | 21-Dez-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Бейко, Людмила |
UDC: | УДК 664.8 |
Stichwörter: | 181 харчові технології малина ожина способи підвищення клітинної проникності соковіддача біологічно-активні речовини raspberries blackberries methods of increasing cellular permeability juice extraction biologically active substances |
Zusammenfassung: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженням, які пов’язані з способами підвищення клітинної проникності та їх використанням для збільшення виходу соку з малини та ожини. The master's qualification work is devoted to researches, which are related to methods of increasing cellular permeability and their use to increase the yield of raspberry and blackberry juice. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26470 |
Content type: | Thesis Abstract |
Enthalten in den Sammlungen: | 181 — харчові технології |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
Kovalchuk T. Study of methods of fruits juice extraction improvement.pdf | 423,16 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.
Administrationswerkzeuge