Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26470
Titel: Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів
Övriga titlar: Study of methods of fruits juice extraction improvement
Författare: Ковальчук, Тетяна Петрівна
Affiliation: Kovalchuk Tetiana
Bibliographic description (Ukraine): Ковальчук Т.П. Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Т.П. Ковальчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description (International): Kovalchuk T.P. Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / K.S. Bereza. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
Utgivningsdatum: dec-2018
Date of entry: 21-dec-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Бейко, Людмила
UDC: УДК 664.8
Nyckelord: 181
харчові технології
малина
ожина
способи підвищення клітинної проникності
соковіддача
біологічно-активні речовини
raspberries
blackberries
methods of increasing cellular permeability
juice extraction
biologically active substances
Sammanfattning: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженням, які пов’язані з способами підвищення клітинної проникності та їх використанням для збільшення виходу соку з малини та ожини.
The master's qualification work is devoted to researches, which are related to methods of increasing cellular permeability and their use to increase the yield of raspberry and blackberry juice.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26470
Content type: Thesis Abstract
Samling:181 — харчові технології

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
Kovalchuk T. Study of methods of fruits juice extraction improvement.pdf423,16 kBAdobe PDFVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!

Administrativa verktyg