Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26470
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бейко, Людмила | - |
dc.contributor.author | Ковальчук, Тетяна Петрівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-21T13:21:11Z | - |
dc.date.available | 2018-12-21T13:21:11Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.citation | Ковальчук Т.П. Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Т.П. Ковальчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26470 | - |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженням, які пов’язані з способами підвищення клітинної проникності та їх використанням для збільшення виходу соку з малини та ожини. | uk_UA |
dc.description.abstract | The master's qualification work is devoted to researches, which are related to methods of increasing cellular permeability and their use to increase the yield of raspberry and blackberry juice. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | 181 | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | малина | uk_UA |
dc.subject | ожина | uk_UA |
dc.subject | способи підвищення клітинної проникності | uk_UA |
dc.subject | соковіддача | uk_UA |
dc.subject | біологічно-активні речовини | uk_UA |
dc.subject | raspberries | uk_UA |
dc.subject | blackberries | uk_UA |
dc.subject | methods of increasing cellular permeability | uk_UA |
dc.subject | juice extraction | uk_UA |
dc.subject | biologically active substances | uk_UA |
dc.title | Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of methods of fruits juice extraction improvement | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії | uk_UA |
dc.subject.udc | УДК 664.8 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Kovalchuk T.P. Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / K.S. Bereza. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Kovalchuk Tetiana | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kovalchuk T. Study of methods of fruits juice extraction improvement.pdf | 423,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора