Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26470
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБейко, Людмила-
dc.contributor.authorКовальчук, Тетяна Петрівна-
dc.date.accessioned2018-12-21T13:21:11Z-
dc.date.available2018-12-21T13:21:11Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationКовальчук Т.П. Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Т.П. Ковальчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26470-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженням, які пов’язані з способами підвищення клітинної проникності та їх використанням для збільшення виходу соку з малини та ожини.uk_UA
dc.description.abstractThe master's qualification work is devoted to researches, which are related to methods of increasing cellular permeability and their use to increase the yield of raspberry and blackberry juice.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject181uk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectмалинаuk_UA
dc.subjectожинаuk_UA
dc.subjectспособи підвищення клітинної проникностіuk_UA
dc.subjectсоковіддачаuk_UA
dc.subjectбіологічно-активні речовиниuk_UA
dc.subjectraspberriesuk_UA
dc.subjectblackberriesuk_UA
dc.subjectmethods of increasing cellular permeabilityuk_UA
dc.subjectjuice extractionuk_UA
dc.subjectbiologically active substancesuk_UA
dc.titleДослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодівuk_UA
dc.title.alternativeStudy of methods of fruits juice extraction improvementuk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хіміїuk_UA
dc.subject.udcУДК 664.8uk_UA
dc.identifier.citationenKovalchuk T.P. Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / K.S. Bereza. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationKovalchuk Tetianauk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kovalchuk T. Study of methods of fruits juice extraction improvement.pdf423,16 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора