Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26470
Başlık: Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів
Diğer Başlıklar: Study of methods of fruits juice extraction improvement
Yazarlar: Ковальчук, Тетяна Петрівна
Affiliation: Kovalchuk Tetiana
Bibliographic description (Ukraine): Ковальчук Т.П. Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Т.П. Ковальчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description (International): Kovalchuk T.P. Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / K.S. Bereza. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
Yayın Tarihi: Ara-2018
Date of entry: 21-Ara-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Бейко, Людмила
UDC: УДК 664.8
Anahtar kelimeler: 181
харчові технології
малина
ожина
способи підвищення клітинної проникності
соковіддача
біологічно-активні речовини
raspberries
blackberries
methods of increasing cellular permeability
juice extraction
biologically active substances
Özet: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженням, які пов’язані з способами підвищення клітинної проникності та їх використанням для збільшення виходу соку з малини та ожини.
The master's qualification work is devoted to researches, which are related to methods of increasing cellular permeability and their use to increase the yield of raspberry and blackberry juice.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26470
Content type: Thesis Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:181 — харчові технології

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Kovalchuk T. Study of methods of fruits juice extraction improvement.pdf423,16 kBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları