Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26470
Títol: | Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів |
Altres títols: | Study of methods of fruits juice extraction improvement |
Autor: | Ковальчук, Тетяна Петрівна |
Affiliation: | Kovalchuk Tetiana |
Bibliographic description (Ukraine): | Ковальчук Т.П. Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Т.П. Ковальчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Kovalchuk T.P. Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / K.S. Bereza. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
Data de publicació: | de -2018 |
Date of entry: | 21-de -2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Бейко, Людмила |
UDC: | УДК 664.8 |
Paraules clau: | 181 харчові технології малина ожина способи підвищення клітинної проникності соковіддача біологічно-активні речовини raspberries blackberries methods of increasing cellular permeability juice extraction biologically active substances |
Resum: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженням, які пов’язані з способами підвищення клітинної проникності та їх використанням для збільшення виходу соку з малини та ожини. The master's qualification work is devoted to researches, which are related to methods of increasing cellular permeability and their use to increase the yield of raspberry and blackberry juice. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26470 |
Content type: | Thesis Abstract |
Apareix a les col·leccions: | 181 — харчові технології |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
Kovalchuk T. Study of methods of fruits juice extraction improvement.pdf | 423,16 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.
Eines d'Administrador