Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24022

Başlık: Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками
Diğer Başlıklar: Development of cucumbers pickling production process by different fermented milk microorganisms
Yazarlar: Богачик, Наталія Володимирівна
Bohachyk, N.V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Богачик Н.В. Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Н. Б. Богачик. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description (International): Bohachyk N.V. Development of cucumbers pickling production process by different fermented milk microorganisms : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / N.V. Bohachyk ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Yayın Tarihi: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 21-Şub-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Anahtar kelimeler: соління
pickles
багатокомпонентні закваски
multicomponent leaven
Özet: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню використання багатокомпонентних заквасок при солінні, розробці технології соління огірків багатокомпонентними заквасками.
The master's qualification work is devoted to the study of the use of multicomponent starter cultures in solin, and the development of the technology of picking cucumbers by multicomponent starter cultures
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24022
Copyright owner: © Богачик Н.В.
Content type: Thesis Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:181 — харчові технології



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Eines d'Administrador