Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24022
Заглавие: | Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками |
Други Заглавия: | Development of cucumbers pickling production process by different fermented milk microorganisms |
Автори: | Богачик, Наталія Володимирівна Bohachyk, N.V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Богачик Н.В. Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Н. Б. Богачик. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Bohachyk N.V. Development of cucumbers pickling production process by different fermented milk microorganisms : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / N.V. Bohachyk ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Дата на Публикуване: | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 21-Фев-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Ключови Думи: | соління pickles багатокомпонентні закваски multicomponent leaven |
Резюме: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню використання багатокомпонентних заквасок при солінні, розробці технології соління огірків багатокомпонентними заквасками. The master's qualification work is devoted to the study of the use of multicomponent starter cultures in solin, and the development of the technology of picking cucumbers by multicomponent starter cultures |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24022 |
Copyright owner: | © Богачик Н.В. |
Content type: | Thesis Abstract |
Показва се в Колекции: | 181 — харчові технології |
Файлове в Този Публикация:
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти