Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24022
Titolo: | Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками |
Titoli alternativi: | Development of cucumbers pickling production process by different fermented milk microorganisms |
Autori: | Богачик, Наталія Володимирівна Bohachyk, N.V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Богачик Н.В. Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Н. Б. Богачик. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Bohachyk N.V. Development of cucumbers pickling production process by different fermented milk microorganisms : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / N.V. Bohachyk ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Data: | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 21-feb-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Parole chiave: | соління pickles багатокомпонентні закваски multicomponent leaven |
Abstract: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню використання багатокомпонентних заквасок при солінні, розробці технології соління огірків багатокомпонентними заквасками. The master's qualification work is devoted to the study of the use of multicomponent starter cultures in solin, and the development of the technology of picking cucumbers by multicomponent starter cultures |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24022 |
Copyright owner: | © Богачик Н.В. |
Content type: | Thesis Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | 181 — харчові технології |
File in questo documento:
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Administrationswerkzeuge