このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24022

タイトル: Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками
その他のタイトル: Development of cucumbers pickling production process by different fermented milk microorganisms
著者: Богачик, Наталія Володимирівна
Bohachyk, N.V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Богачик Н.В. Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Н. Б. Богачик. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description (International): Bohachyk N.V. Development of cucumbers pickling production process by different fermented milk microorganisms : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / N.V. Bohachyk ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
発行日: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 21-2月-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
キーワード: соління
pickles
багатокомпонентні закваски
multicomponent leaven
抄録: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню використання багатокомпонентних заквасок при солінні, розробці технології соління огірків багатокомпонентними заквасками.
The master's qualification work is devoted to the study of the use of multicomponent starter cultures in solin, and the development of the technology of picking cucumbers by multicomponent starter cultures
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24022
Copyright owner: © Богачик Н.В.
Content type: Thesis Abstract
出現コレクション:181 — харчові технології



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール