Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24022

Tytuł: Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками
Inne tytuły: Development of cucumbers pickling production process by different fermented milk microorganisms
Authors: Богачик, Наталія Володимирівна
Bohachyk, N.V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Богачик Н.В. Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Н. Б. Богачик. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description (International): Bohachyk N.V. Development of cucumbers pickling production process by different fermented milk microorganisms : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / N.V. Bohachyk ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Data wydania: 2018
Data archiwizacji: 2018
Date of entry: 21-lut-2018
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
Promotor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Słowa kluczowe: соління
pickles
багатокомпонентні закваски
multicomponent leaven
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню використання багатокомпонентних заквасок при солінні, розробці технології соління огірків багатокомпонентними заквасками.
The master's qualification work is devoted to the study of the use of multicomponent starter cultures in solin, and the development of the technology of picking cucumbers by multicomponent starter cultures
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24022
Właściciel praw autorskich: © Богачик Н.В.
Typ zawartości: Thesis Abstract
Występuje w kolekcjach:181 — харчові технології



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Yönetim Araçları