Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24022
Tytuł: | Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками |
Inne tytuły: | Development of cucumbers pickling production process by different fermented milk microorganisms |
Authors: | Богачик, Наталія Володимирівна Bohachyk, N.V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Богачик Н.В. Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Н. Б. Богачик. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Bohachyk N.V. Development of cucumbers pickling production process by different fermented milk microorganisms : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / N.V. Bohachyk ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Data wydania: | 2018 |
Data archiwizacji: | 2018 |
Date of entry: | 21-lut-2018 |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | Тернопіль |
Promotor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Słowa kluczowe: | соління pickles багатокомпонентні закваски multicomponent leaven |
Abstract: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню використання багатокомпонентних заквасок при солінні, розробці технології соління огірків багатокомпонентними заквасками. The master's qualification work is devoted to the study of the use of multicomponent starter cultures in solin, and the development of the technology of picking cucumbers by multicomponent starter cultures |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24022 |
Właściciel praw autorskich: | © Богачик Н.В. |
Typ zawartości: | Thesis Abstract |
Występuje w kolekcjach: | 181 — харчові технології |
Pliki tej pozycji:
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Yönetim Araçları