Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24022

Títol: Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками
Altres títols: Development of cucumbers pickling production process by different fermented milk microorganisms
Autor: Богачик, Наталія Володимирівна
Bohachyk, N.V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Богачик Н.В. Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Н. Б. Богачик. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description (International): Bohachyk N.V. Development of cucumbers pickling production process by different fermented milk microorganisms : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / N.V. Bohachyk ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Data de publicació: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 21-de -2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Paraules clau: соління
pickles
багатокомпонентні закваски
multicomponent leaven
Resum: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню використання багатокомпонентних заквасок при солінні, розробці технології соління огірків багатокомпонентними заквасками.
The master's qualification work is devoted to the study of the use of multicomponent starter cultures in solin, and the development of the technology of picking cucumbers by multicomponent starter cultures
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24022
Copyright owner: © Богачик Н.В.
Content type: Thesis Abstract
Apareix a les col·leccions:181 — харчові технології



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.

Strumenti di amministrazione