Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24022

Titel: Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками
Sonstige Titel: Development of cucumbers pickling production process by different fermented milk microorganisms
Autor(en): Богачик, Наталія Володимирівна
Bohachyk, N.V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Богачик Н.В. Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Н. Б. Богачик. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description (International): Bohachyk N.V. Development of cucumbers pickling production process by different fermented milk microorganisms : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / N.V. Bohachyk ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Erscheinungsdatum: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 21-Feb-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Stichwörter: соління
pickles
багатокомпонентні закваски
multicomponent leaven
Zusammenfassung: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню використання багатокомпонентних заквасок при солінні, розробці технології соління огірків багатокомпонентними заквасками.
The master's qualification work is devoted to the study of the use of multicomponent starter cultures in solin, and the development of the technology of picking cucumbers by multicomponent starter cultures
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24022
Copyright owner: © Богачик Н.В.
Content type: Thesis Abstract
Enthalten in den Sammlungen:181 — харчові технології



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.

Administrationswerkzeuge