Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24022

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.advisorКухтин, Микола Дмитрович-
dc.contributor.authorБогачик, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBohachyk, N.V.-
dc.date.accessioned2018-02-21T19:18:48Z-
dc.date.available2018-02-21T19:18:48Z-
dc.date.issued2018-
dc.date.submitted2018-
dc.identifier.citationБогачик Н.В. Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Н. Б. Богачик. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24022-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню використання багатокомпонентних заквасок при солінні, розробці технології соління огірків багатокомпонентними заквасками.uk_UA
dc.description.abstractThe master's qualification work is devoted to the study of the use of multicomponent starter cultures in solin, and the development of the technology of picking cucumbers by multicomponent starter culturesuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсолінняuk_UA
dc.subjectpicklesuk_UA
dc.subjectбагатокомпонентні закваскиuk_UA
dc.subjectmulticomponent leavenuk_UA
dc.titleРозробка технології соління огірків багатокомпонентними закваскамиuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of cucumbers pickling production process by different fermented milk microorganismsuk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.rights.holder© Богачик Н.В.uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udc664.8uk_UA
dc.identifier.citationenBohachyk N.V. Development of cucumbers pickling production process by different fermented milk microorganisms : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / N.V. Bohachyk ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:181 — харчові технології



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları