Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


蝏�� 1-13 隞� 13.
  • 銝��銝�
  • 1
  • 銝��銝�
蝚血���辣:
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Thesis24-六月-201423-六月-2014Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировиниГуща, Галина Анатоліївна; Hushcha, Halyna
Thesis二月-20177-三月-2017Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капустиБанах, Володимир Ігорович
Thesis二月-20177-三月-2017Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірківПилипів, Наталія Ігорівна
Thesis二月-201724-二月-2017Розробка консервованих продуктів із спаржіЮськів, Галина Іванівна
Thesis二月-201722-二月-2017Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтівСеменина, Іванна Петрівна
Thesis二月-201720-二月-2017Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктівХміль, Руслан Олегович; Hmil, Ruslan
Thesis二月-201720-二月-2017Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумомПінчук, Богдан Ігорович; Pinchuk, Bogdan
Thesis二月-201724-二月-2017Розробка технології виробництва цукатів із тропічних фруктівЧебеняк, Тарас Андрійович; Chebeniak, Taras
Thesis二月-201724-二月-2017Розробка нового виду консервів з використанням капустиХамуляк, Тарас Євгенович; Khamuliak, Taras
Thesis二月-201722-二月-2017Залізовмісні харчові функціональні інгредієнтиШевчишин, Марія Ігорівна; Shevchyshyn, Mariia
Thesis二月-20177-三月-2017Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі)Баса, Ікпе Вільфріед; Basa, Ikpe Vilfried
Thesis二月-20177-三月-2017Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганніСулік, Оксана Петрівна; Sulik, Oksana
Thesis二月-201721-二月-2017Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктівПастух, Олеся Володимирівна; Pastukh, Olesia
蝏�� 1-13 隞� 13.
  • 銝��銝�
  • 1
  • 銝��銝�