Разлистване на по Автор Сторож, Людмила Анатоліївна

Преминаване към: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или въведете първите няколко букви:  
Показване на резултати 1 до 20 от 35  следващ >
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
Conference Abstract28-Сеп-202321-Ное-2023Аналітичний і експрес-електрофорез казеїнівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Бакалець, О. І.; Цибіна, О. А.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Bakalets, O.; Tsybina, O.
Conference Abstract28-Сеп-202321-Ное-2023Біоактивні фосфопептиди з β-казеїнуЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Череватий, М. М.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Cherevatyy, M.
Conference Abstract11-Окт-201728-Окт-2017Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракційЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дуда, Оксана; Паскевич, Вікторія; Yukalo, Volodymyr; Storozh, Liudmyla; Duda, Oksana; Paskevych, Viktoriya
Article19-Май-201521-Яну-2016Виділення природних мінералзв’язуючих пептидівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Джур, Ярослава; Шпилик, Олександра; Yukalo, Volodymyr; Storozh, Lyudmyla; Dzhur, Yaroslava; Shpylyk, Oleksandra
Article4-Сеп-200724-Окт-2019Використання градієнту СаCl2 для виділення αS2-CN фракцій казеїнуЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Сельський, Володимир Романович; Кушнірук, Наталія Василівна; Yukalo, V.; Storozh, L.; Sel’skyy, V.; Kushniruk, N.
Conference Abstract11-Дек-202424-Яну-2025Використання лаванди в технології ацидофільних напоїГульовський, В. О.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Hulovskyi, V. O.; Storozh, L. A.
Conference Abstract10-Окт-201915-Ное-2019Використання перцю солодкого при виробництві сиркових виробівСторож, Людмила Анатоліївна; Лотоцький, Володимир; Storozh, Liudmyla; Lototskyi, Volodymyr
Conference Abstract201721-Яну-2018Використання різних розчинників при виділенні казеїнових фосфопептидівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Кушнірук, Наталія Василівна
Conference Abstract6-Дек-202321-Яну-2024Використання топінамбура в технології сиркових виробівПастушенчин, В. О.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Pastushenchyn, V. O.; Storozh, L. A.
Conference Abstract24-Май-202319-Юли-2023Вимоги до води, що використовується при виробництві сирівСторож, Людмила Анатоліївна; Цибіна, О. А.; Сторож, С. І.; Storozh, L. A.; Tsybina, O. A.; Storozh, S. I.
Conference AbstractНое-201821-Дек-2018Казеїнові фосфопептиди, утворені за дії протеаз лактококівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Герега, Наталія Василівна
Methodical recommendations202328-Май-2025Кваліфікаційна робота бакалавра. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
-20227-Юни-2024Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології»Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations20237-Юни-2024Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations202117-Ное-2021Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока»Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Learning ObjectНое-201622-Юни-2017Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока”Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Learning Object22-Авг-201622-Авг-2016Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчанняРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Laboratory Instructions202013-Юни-2021Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технологіїВічко, Олена Іванівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Laboratory Instructions201923-Апр-2019Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Біохімія»Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна
Laboratory Instructions202013-Юни-2021Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання.Сторож, Людмила Анатоліївна; Юкало, Володимир Глібович