Zobrazují se výsledky 1 až 20 z 41
další >
| Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
| Conference Abstract | 25-zář-2025 | 28-říj-2025 | Аналіз, виділення і використання основних білків молока в харчових технологіях | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, К. Є.; Крупа, Ольга Ммиколаївна; Сторож, С. І.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Datsyshyn, K.; Krupa, O.; Storozh, S. |
| Conference Abstract | 28-zář-2023 | 21-lis-2023 | Аналітичний і експрес-електрофорез казеїнів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Бакалець, О. І.; Цибіна, О. А.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Bakalets, O.; Tsybina, O. |
| Conference Abstract | 28-zář-2023 | 21-lis-2023 | Біоактивні фосфопептиди з β-казеїну | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Череватий, М. М.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Cherevatyy, M. |
| Conference Abstract | 11-říj-2017 | 28-říj-2017 | Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракцій | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дуда, Оксана; Паскевич, Вікторія; Yukalo, Volodymyr; Storozh, Liudmyla; Duda, Oksana; Paskevych, Viktoriya |
| Article | 19-kvě-2015 | 21-led-2016 | Виділення природних мінералзв’язуючих пептидів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Джур, Ярослава; Шпилик, Олександра; Yukalo, Volodymyr; Storozh, Lyudmyla; Dzhur, Yaroslava; Shpylyk, Oleksandra |
| Article | 4-zář-2007 | 24-říj-2019 | Використання градієнту СаCl2 для виділення αS2-CN фракцій казеїну | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Сельський, Володимир Романович; Кушнірук, Наталія Василівна; Yukalo, V.; Storozh, L.; Sel’skyy, V.; Kushniruk, N. |
| Conference Abstract | 11-pro-2024 | 24-led-2025 | Використання лаванди в технології ацидофільних напої | Гульовський, В. О.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Hulovskyi, V. O.; Storozh, L. A. |
| Conference Abstract | 10-říj-2019 | 15-lis-2019 | Використання перцю солодкого при виробництві сиркових виробів | Сторож, Людмила Анатоліївна; Лотоцький, Володимир; Storozh, Liudmyla; Lototskyi, Volodymyr |
| Conference Abstract | 2017 | 21-led-2018 | Використання різних розчинників при виділенні казеїнових фосфопептидів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Кушнірук, Наталія Василівна |
| Conference Abstract | 6-pro-2023 | 21-led-2024 | Використання топінамбура в технології сиркових виробів | Пастушенчин, В. О.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Pastushenchyn, V. O.; Storozh, L. A. |
| Conference Abstract | 24-kvě-2023 | 19-čer-2023 | Вимоги до води, що використовується при виробництві сирів | Сторож, Людмила Анатоліївна; Цибіна, О. А.; Сторож, С. І.; Storozh, L. A.; Tsybina, O. A.; Storozh, S. I. |
| Conference Abstract | lis-2018 | 21-pro-2018 | Казеїнові фосфопептиди, утворені за дії протеаз лактококів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Герега, Наталія Василівна |
| Methodical recommendations | 2023 | 28-kvě-2025 | Кваліфікаційна робота бакалавра. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Крупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна |
| Course of lectures | zář-2025 | 6-říj-2025 | Курс лекцій з дисципліни «Сучасні технології молока і молочних продуктів». Частина 1 | Сторож, Людмила Анатоліївна; Крупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна |
| Course of lectures | zář-2025 | 6-říj-2025 | Курс лекцій з дисципліни «Сучасні технології молока і молочних продуктів». Частина 2 | Сторож, Людмила Анатоліївна; Крупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна |
| Conference Abstract | 25-zář-2025 | 28-říj-2025 | Маслянка як важливе джерело нутрицевтиків | Сторож, Людмила Анатоліївна; Клим, Л. В.; Storozh, L. A.; Klym, L. V. |
| - | 2022 | 7-čer-2024 | Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» | Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна |
| Methodical recommendations | 2023 | 7-čer-2024 | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Крупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна |
| Methodical recommendations | 2021 | 17-lis-2021 | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» | Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
| Learning Object | lis-2016 | 22-čer-2017 | Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока” | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla |