Showing results 1 to 20 of 33
next >
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Аналітичний і експрес-електрофорез казеїнів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Бакалець, О. І.; Цибіна, О. А.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Bakalets, O.; Tsybina, O. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Біоактивні фосфопептиди з β-казеїну | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Череватий, М. М.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Cherevatyy, M. |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракцій | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дуда, Оксана; Паскевич, Вікторія; Yukalo, Volodymyr; Storozh, Liudmyla; Duda, Oksana; Paskevych, Viktoriya |
Article | 19-May-2015 | 21-Jan-2016 | Виділення природних мінералзв’язуючих пептидів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Джур, Ярослава; Шпилик, Олександра; Yukalo, Volodymyr; Storozh, Lyudmyla; Dzhur, Yaroslava; Shpylyk, Oleksandra |
Article | 4-Sep-2007 | 24-Oct-2019 | Використання градієнту СаCl2 для виділення αS2-CN фракцій казеїну | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Сельський, Володимир Романович; Кушнірук, Наталія Василівна; Yukalo, V.; Storozh, L.; Sel’skyy, V.; Kushniruk, N. |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Використання перцю солодкого при виробництві сиркових виробів | Сторож, Людмила Анатоліївна; Лотоцький, Володимир; Storozh, Liudmyla; Lototskyi, Volodymyr |
Conference Abstract | 2017 | 21-Jan-2018 | Використання різних розчинників при виділенні казеїнових фосфопептидів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Кушнірук, Наталія Василівна |
Conference Abstract | 6-Dec-2023 | 21-Jan-2024 | Використання топінамбура в технології сиркових виробів | Пастушенчин, В. О.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Pastushenchyn, V. O.; Storozh, L. A. |
Conference Abstract | 24-May-2023 | 19-Jul-2023 | Вимоги до води, що використовується при виробництві сирів | Сторож, Людмила Анатоліївна; Цибіна, О. А.; Сторож, С. І.; Storozh, L. A.; Tsybina, O. A.; Storozh, S. I. |
Conference Abstract | Nov-2018 | 21-Dec-2018 | Казеїнові фосфопептиди, утворені за дії протеаз лактококів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Герега, Наталія Василівна |
- | 2022 | 7-Jun-2024 | Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» | Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна |
Methodical recommendations | 2023 | 7-Jun-2024 | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Крупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна |
Methodical recommendations | 2021 | 17-Nov-2021 | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» | Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Learning Object | Nov-2016 | 22-Jun-2017 | Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока” | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla |
Methodical recommendations | 2022 | 27-Jun-2022 | Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчання | Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Learning Object | 22-Aug-2016 | 22-Aug-2016 | Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla |
Laboratory Instructions | 2020 | 13-Jun-2021 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технології | Вічко, Олена Іванівна; Сторож, Людмила Анатоліївна |
Laboratory Instructions | 2019 | 23-Apr-2019 | Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Біохімія» | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна |
Laboratory Instructions | 2020 | 13-Jun-2021 | Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання. | Сторож, Людмила Анатоліївна; Юкало, Володимир Глібович |
Laboratory Instructions | 2021 | 13-Jun-2021 | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна |