Разлистване на по Автор Островська, Галина Йосипівна

Преминаване към: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или въведете първите няколко букви:  
Показване на резултати 1 до 47 от 47
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
Conference Abstract23-Апр-202019-Май-2020Soft skills як ресурс формування підприємницьких компетенцій самонавчальної організаціїОстровська, Галина Йосипівна; Ostrovska, H. Y.
Article201121-Сеп-2011Аналіз практики використання зарубіжних методик (моделей) прогнозування ймовірності банкрутства підприємствОстровська, Галина Йосипівна; Квасовський, Олександр Романович
Conference Abstract17-Окт-201731-Яну-2018Визначальна роль індустрії гостинності у розвитку туризму та шляхи підвищення ефективності її функціонуванняВовк, Ірина Петрівна; Григорович, В. П.; Островська, Галина Йосипівна; Vovk, I.; Hryhorovych, V.; Ostrovska, H.
Conference AbstractМай-20242-Авг-2024Гейміфікація в індустрії гостинностіШерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract11-Окт-202411-Дек-2024Дарія Цвек. фундаторка кулінарної культуриОстровська, Галина Йосипівна; Крамар, А. О.; Ostrovska, H.; Kramar, A.
Proceedings Book201920-Юни-2019Домінанти інтелектуального лідерства підприємстваОстровська, Галина Йосипівна
Conference Abstract28-Мар-20195-Юни-2019Домінанти інтелектуального лідерства підприємстваОстровська, Галина Йосипівна; Ostrovska, H. J.
Methodical recommendations201921-Юни-2019Збірник тестових завдань з дисципліни «Вступ до гостинності» для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201921-Юни-2019Збірник тестових завдань з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract11-Дек-202424-Яну-2025Значення коучингу в розвитку креативної організаціїОстровська, Галина Йосипівна; Шведа, Т. Р.; Ostrovska, H. Y.; Shveda, T. R.
-Юни-201829-Юни-2018Курс лекцій з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201820-Юни-2019Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201921-Юни-2019Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations20175-Дек-2017Методичні вказівки та завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Економіка та організація виробництва» для студентів усіх форм навчання напряму підготовки 6.050701 «Електротехніка та електротехнології»Владимир, Ольга Михайлівна; Шерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201820-Юни-2019Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
-201820-Юни-2019Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201820-Юни-2019Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract28-Мар-20195-Юни-2019Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухніБоднар, Н. Г.; Стечишин, В. О.; Островська, Галина Йосипівна; Bodnar, N. H.; Stеchyshyn, V. O.; Ostrovska, H. J.
Conference Abstract27-Ное-20195-Фев-2020Нанотехнології в сфері ресторанного господарстваОстровська, Галина Йосипівна; Будна, Ю. А.; Олексій, В.-Х. В.; Ostrovska, H. Y.; Budna, Y. A.; Oleksii, V.-Kh. V.
Article20094-Авг-2009Огляд теоретичних концепцій стратегічного управління на основі зростання вартостіОстровська, Галина Йосипівна; Серединська, Ірина Володимирівна
Methodical recommendations201824-Дек-2018Організаційно-економічна практика. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання»Малюта, Людмила Ярославівна; Островська, Галина Йосипівна; Стойко, Ігор Іванович
-201820-Юни-2019Організаційно-економічна практика. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання».Островська, Галина Йосипівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович
Book201820-Юни-2019Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світуОстровська, Галина Йосипівна
Article20116-Юни-2011Оцінювання вартості підприємства як основа ефективного управлінняОстровська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations20207-Юли-2020Переддипломна практика магістрів. Програма і методичні рекомендаціїАндрушків, Богдан Миколайович; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович; Островська, Галина Йосипівна
Article201024-Мар-2011Планування на основі збалансованої системи показниківОстровська, Галина Йосипівна
Handbook20172-Юли-2018Посібник до проведення практичних занять та самостійної роботи студента з дисципліни “Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” (для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”)Нагорняк, Галина Степанівна; Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract17-Окт-201731-Яну-2018Розвиток туризму як соціального і культурного явища крос-культурної комунікаціїОстровська, Галина Йосипівна; Василевська, К. А.; Саламі, О. І.; Ostrovska, H.; Vasylevska, K.; Salami, O.
Article201920-Юни-2019Система менеджменту знань як інструмент ефективного використання інтелектуального потенціалу підприємстваОстровська, Галина Йосипівна
-11-Дек-201820-Юни-2019Система управління знаннями в контексті посилення інтелектуального потенціалу промислових підприємствОстровська, Галина Йосипівна
Conference Abstract18-Ное-20222-Яну-2023Системний підхід до управління інноваційною діяльністю підприємств готельного господарстваОстровська, Галина Йосипівна; Гладчук, О. П.; Ostrovska, H.; Hladchuk, O.
Conference Abstract23-Мар-201816-Май-2018Соціальна політика розвитку інтелектуального капіталу підприємстваОстровська, Галина Йосипівна; Ostrovska, H.
Conference Abstract28-Мар-20195-Юни-2019Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинностіЖарко, В. Є.; Панченко, К. Г.; Іваник, Н. М.; Островська, Галина Йосипівна; Zharko, V. Je.; Panchenko, K. H.; Ivanyk, N. M.; Ostrovska, H. J.
Conference Abstract23-Апр-202019-Май-2020Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинностіВеретик, А. Й.; Островська, Галина Йосипівна; Ордеха, Г. І.; Veretyk, A. Y.; Ostrovska, H. Y.; Ordekha, H. І.
Conference Abstract17-Окт-201731-Яну-2018Теоретико-методологічні засади формування та реалізації нової економіки: сталий інноваційний соціально орієнтований розвитокОстровська, Галина Йосипівна; Ostrovska, H.
Conference Abstract26-Май-202322-Юни-2023Трансформація національної кухні в умовахсоціокультурних змінОстровська, Галина Йосипівна; Сута, Х. С.; Ясеновський, Б. О.; Ostrovska, H.; Suta, Kh.; Yasenovskyy, B.
Conference Abstract26-Май-202322-Юни-2023Удосконалення інформаційних технологій для забезпечення інноваційного розвитку готельних підприємствСеменов, М. С.; Островська, Галина Йосипівна; Semenov, M.; Ostrovska, H.
Book Chapter21-Ное-202418-Дек-2024Управління бізнес-процесами в умовах цифрової трансформації підприємствОстровська, Галина Йосипівна; Шерстюк, Роман Петрович; Ціх, Галина Володимирівна; Ostrovska, Halyna; Sherstiuk, Roman; Tsikh, Halyna
Textbook201720-Юни-2019Фінансовий менеджментОстровська, Галина Йосипівна
ArticleЮни-20231-Яну-2024Імперативи інтелектуального лідерства підприємства в умовах економіки, заснованої на знанняхОстровська, Галина Йосипівна; Шерстюк, Роман Петрович; Малюта, Людмила Ярославівна; Паляниця, Віктор Анатолійович; Ostrovska, Halyna; Sherstiuk, Roman; Maliuta, Liudmyla; Palianytsia, Viktor
Conference Abstract23-Мар-201816-Май-2018Інноваційний потенціал підприємств готельно-ресторанного бізнесу регіонуОстровська, Галина Йосипівна; Беркита, Н. В.; Василевська, К. А.; Ostrovska, H.; Berkyta, N.; Vasylevska, K.
Conference Abstract23-Мар-201816-Май-2018Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесуБондар, Н. Г.; Плита, І. П.; Бойко, Н. М.; Островська, Галина Йосипівна; Bodnar, N.; Pluta, I.; Boyko, N.; Ostrovska, H.
Conference AbstractАпр-20249-Май-2024Інтелектуальне лідерство як інструмент ефективного управління інноваційно-орієнтованим підприємствомШерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract201820-Юни-2019Інтелектуальний потенціал підприємства: проблеми та перспективи ефективного використанняОстровська, Галина Йосипівна
Conference Abstract201820-Юни-2019Інтелектуальний потенціал як джерело соціально-економічного зростання в умовах становлення економіки, заснованої на знанняхОстровська, Галина Йосипівна
Proceedings Book201820-Юни-2019Інтелектуальний потенціал як джерело соціально-економічного зростання в умовах становлення економіки, заснованої на знанняхОстровська, Галина Йосипівна
Article21-Ное-201727-Дек-2017Інтелектуальний фактор розвитку економіки в умовах глобалізаціїОстровська, Галина Йосипівна; Ostrovska, Halyna