Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28209

Назва: Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності
Інші назви: Modern trends of the hotel industry development
Автори: Жарко, В. Є.
Панченко, К. Г.
Іваник, Н. М.
Островська, Галина Йосипівна
Zharko, V. Je.
Panchenko, K. H.
Ivanyk, N. M.
Ostrovska, H. J.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності / Жарко В. Є., Панченко К. Г., Іваник Н. М., Островська Г. Й. // Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 28 березня 2019 року. — Т. : ПП Паляниця В.А., 2019. — С. 30–31.
Bibliographic description: Zharko V. Je., Panchenko K. H., Ivanyk N. M., Ostrovska H. J. (2019) Suchasni tendentsii rozvytku industrii hostynnosti [Modern trends of the hotel industry development]. Materialy Ⅷ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsii: aspekty upravlinnia, vyrobnytstva, sfery obsluhovuvannia" (Tern., 28 March 2019), pp. 30-31 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 2019
Конференція/захід: Ⅷ Всеукраїнська науково-практична конференція памʼяті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“ обслуговування
Журнал/збірник: Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“
Дата публікації: 28-бер-2019
Дата внесення: 5-чер-2019
Видавництво: ПП Паляниця В.А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28 березня 2019 року
28 March 2019
УДК: 338
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 30-31
Початкова сторінка: 30
Кінцева сторінка: 31
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28209
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Перелік літератури: 1. Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1. / [Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін.]. – Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. – 268 с.
References: 1. Hotelno-restoranna sprava. Navchalno-metodychne vydannia. Knyha 1., [B. M. Andrushkiv, L. Ya. Maliuta, H. Y. Ostrovska and other], Ternopil : FOP Palianytsia V. A., 2018, 268 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Всеукраїнська науково-практична конференція памʼяті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.