Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24835
Назва: | Інноваційний потенціал підприємств готельно-ресторанного бізнесу регіону |
Інші назви: | Hotel and restaurant business enterprises innovative potential of the region |
Автори: | Островська, Галина Йосипівна Беркита, Н. В. Василевська, К. А. Ostrovska, H. Berkyta, N. Vasylevska, K. |
Приналежність: | Тернопільський національний політехнічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Островська Г. Й. Інноваційний потенціал підприємств готельно-ресторанного бізнесу регіону / Островська Г. Й., Беркита Н. В., Василевська К. А. // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: соціально-економічні та безпекові стратегії розвитку“, 23 березня 2018 року. — T. : ТНТУ, 2018. — С. 50–51. |
Bibliographic description: | Ostrovska H., Berkyta N., Vasylevska K. (2018) Innovatsiinyi potentsial pidpryiemstv hotelno-restorannoho biznesu rehionu [Hotel and restaurant business enterprises innovative potential of the region]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy M.H.Chumachenka: "Innovatsii: sotsialno-ekonomichni ta bezpekovi stratehii rozvytku" (T., 23 March 2018), pp. 50-51 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: соціально-економічні та безпекові стратегії розвитку“, 2018 |
Конференція/захід: | Ⅶ Всеукраїнська науково-практичної конференція пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України М.Г.Чумаченка |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: соціально-економічні та безпекові стратегії розвитку“ |
Дата публікації: | 23-бер-2018 |
Дата внесення: | 16-тра-2018 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
Часове охоплення: | 23 березня 2018 року 23 March 2018 |
УДК: | 640.4 658.589 332.1 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 50-51 |
Початкова сторінка: | 50 |
Кінцева сторінка: | 51 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24835 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
Перелік літератури: | 2. Островська Г.Й. Модернізація методики оцінювання людського капіталу компанії / Г.Й. Островська // Економічний форум // Науковий журнал Луцького національного технічного університету. – Луцьк, 2017. – № 4. – С. 285–291. 3. Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1. / [Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін.]. – Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. – 268 с. |
References: | 2. Ostrovska H.Y. Modernizatsiia metodyky otsiniuvannia liudskoho kapitalu kompanii, H.Y. Ostrovska, Ekonomichnyi forum, Naukovyi zhurnal Lutskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu, Lutsk, 2017, No 4, P. 285–291. 3. Hotelno-restoranna sprava. Navchalno-metodychne vydannia. Knyha 1., [B. M. Andrushkiv, L. Ya. Maliuta, H. Y. Ostrovska and other], Ternopil : FOP Palianytsia V. A., 2018, 268 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Всеукраїнська науково-практичної конференція „Інновації: соціально-економічні та безпекові стратегії розвитку“ (2018) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ISEBSR_2018_Ostrovska_H-Hotel_and_restaurant_business_50-51.pdf | 1,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ISEBSR_2018_Ostrovska_H-Hotel_and_restaurant_business_50-51.djvu | 33,12 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ISEBSR_2018_Ostrovska_H-Hotel_and_restaurant_business_50-51__COVER.png | 1,37 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.