Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24835
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Островська, Галина Йосипівна | |
dc.contributor.author | Беркита, Н. В. | |
dc.contributor.author | Василевська, К. А. | |
dc.contributor.author | Ostrovska, H. | |
dc.contributor.author | Berkyta, N. | |
dc.contributor.author | Vasylevska, K. | |
dc.coverage.temporal | 23 березня 2018 року | |
dc.coverage.temporal | 23 March 2018 | |
dc.date.accessioned | 2018-05-16T00:34:16Z | - |
dc.date.available | 2018-05-16T00:34:16Z | - |
dc.date.created | 2018-03-23 | |
dc.date.issued | 2018-03-23 | |
dc.identifier.citation | Островська Г. Й. Інноваційний потенціал підприємств готельно-ресторанного бізнесу регіону / Островська Г. Й., Беркита Н. В., Василевська К. А. // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: соціально-економічні та безпекові стратегії розвитку“, 23 березня 2018 року. — T. : ТНТУ, 2018. — С. 50–51. | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24835 | - |
dc.format.extent | 50-51 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: соціально-економічні та безпекові стратегії розвитку“, 2018 | |
dc.title | Інноваційний потенціал підприємств готельно-ресторанного бізнесу регіону | |
dc.title.alternative | Hotel and restaurant business enterprises innovative potential of the region | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 640.4 | |
dc.subject.udc | 658.589 | |
dc.subject.udc | 332.1 | |
dc.relation.references | 2. Островська Г.Й. Модернізація методики оцінювання людського капіталу компанії / Г.Й. Островська // Економічний форум // Науковий журнал Луцького національного технічного університету. – Луцьк, 2017. – № 4. – С. 285–291. | |
dc.relation.references | 3. Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1. / [Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін.]. – Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. – 268 с. | |
dc.relation.referencesen | 2. Ostrovska H.Y. Modernizatsiia metodyky otsiniuvannia liudskoho kapitalu kompanii, H.Y. Ostrovska, Ekonomichnyi forum, Naukovyi zhurnal Lutskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu, Lutsk, 2017, No 4, P. 285–291. | |
dc.relation.referencesen | 3. Hotelno-restoranna sprava. Navchalno-metodychne vydannia. Knyha 1., [B. M. Andrushkiv, L. Ya. Maliuta, H. Y. Ostrovska and other], Ternopil : FOP Palianytsia V. A., 2018, 268 p. | |
dc.identifier.citationen | Ostrovska H., Berkyta N., Vasylevska K. (2018) Innovatsiinyi potentsial pidpryiemstv hotelno-restorannoho biznesu rehionu [Hotel and restaurant business enterprises innovative potential of the region]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy M.H.Chumachenka: "Innovatsii: sotsialno-ekonomichni ta bezpekovi stratehii rozvytku" (T., 23 March 2018), pp. 50-51 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний політехнічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: соціально-економічні та безпекові стратегії розвитку“ | |
dc.citation.spage | 50 | |
dc.citation.epage | 51 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Всеукраїнська науково-практичної конференція пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України М.Г.Чумаченка | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Всеукраїнська науково-практичної конференція „Інновації: соціально-економічні та безпекові стратегії розвитку“ (2018) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ISEBSR_2018_Ostrovska_H-Hotel_and_restaurant_business_50-51.pdf | 1,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ISEBSR_2018_Ostrovska_H-Hotel_and_restaurant_business_50-51.djvu | 33,12 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ISEBSR_2018_Ostrovska_H-Hotel_and_restaurant_business_50-51__COVER.png | 1,37 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.