Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31620
Назва: | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності |
Інші назви: | Modern trends in the hospitality industry |
Автори: | Веретик, А. Й. Островська, Галина Йосипівна Ордеха, Г. І. Veretyk, A. Y. Ostrovska, H. Y. Ordekha, H. І. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Веретик А. Й. Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності / Веретик А. Й., Островська Г. Й., Ордеха Г. І. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 20–21. |
Bibliographic description: | Veretyk A. Y., Ostrovska H. Y., Ordekha H. І. (2020) Suchasni tendentsii rozvytku industrii hostynnosti [Modern trends in the hospitality industry]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 20-21 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020 |
Конференція/захід: | Ⅸ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
Дата публікації: | 23-кві-2020 |
Дата внесення: | 19-тра-2020 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 23 квітня 2020 року 23 April 2020 |
УДК: | 640.4 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 20-21 |
Початкова сторінка: | 20 |
Кінцева сторінка: | 21 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31620 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Перелік літератури: | 1. Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. [Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін.]. Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. 268 с. 2. Островська Г. Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. 268 с. |
References: | 1. Hotelno-restoranna sprava. Navchalno-metodychne vydannia. [B. M. Andrushkiv, L. Ya. Maliuta, H. Y. Ostrovska and other]. Ternopil : FOP Palianytsia V. A., 2018. 268 p. 2. Ostrovska H. Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk. Ternopil : Pidruchnyky i posibnyky, 2018. 268 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.