Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31620
Tytuł: | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності |
Inne tytuły: | Modern trends in the hospitality industry |
Authors: | Веретик, А. Й. Островська, Галина Йосипівна Ордеха, Г. І. Veretyk, A. Y. Ostrovska, H. Y. Ordekha, H. І. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Cytat: | Веретик А. Й. Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності / Веретик А. Й., Островська Г. Й., Ордеха Г. І. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 20–21. |
Bibliographic description: | Veretyk A. Y., Ostrovska H. Y., Ordekha H. І. (2020) Suchasni tendentsii rozvytku industrii hostynnosti [Modern trends in the hospitality industry]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 20-21 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅸ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
Data wydania: | 23-kwi-2020 |
Date of entry: | 19-maj-2020 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 23 квітня 2020 року 23 April 2020 |
UDC: | 640.4 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 20-21 |
Główna strona: | 20 |
Strona końcowa: | 21 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31620 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. [Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін.]. Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. 268 с. 2. Островська Г. Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. 268 с. |
References: | 1. Hotelno-restoranna sprava. Navchalno-metodychne vydannia. [B. M. Andrushkiv, L. Ya. Maliuta, H. Y. Ostrovska and other]. Ternopil : FOP Palianytsia V. A., 2018. 268 p. 2. Ostrovska H. Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk. Ternopil : Pidruchnyky i posibnyky, 2018. 268 p. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SEVIRBS_2020_Veretyk_A_Y-Modern_trends_in_the_hospitality_20-21.pdf | 1,34 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SEVIRBS_2020_Veretyk_A_Y-Modern_trends_in_the_hospitality_20-21.djvu | 38,44 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SEVIRBS_2020_Veretyk_A_Y-Modern_trends_in_the_hospitality_20-21__COVER.png | 1,4 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi