Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31620

Назва: Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності
Інші назви: Modern trends in the hospitality industry
Автори: Веретик, А. Й.
Островська, Галина Йосипівна
Ордеха, Г. І.
Veretyk, A. Y.
Ostrovska, H. Y.
Ordekha, H. І.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Веретик А. Й. Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності / Веретик А. Й., Островська Г. Й., Ордеха Г. І. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 20–21.
Bibliographic description: Veretyk A. Y., Ostrovska H. Y., Ordekha H. І. (2020) Suchasni tendentsii rozvytku industrii hostynnosti [Modern trends in the hospitality industry]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 20-21 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020
Конференція/захід: Ⅸ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“
Дата публікації: 23-кві-2020
Дата внесення: 19-тра-2020
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 23 квітня 2020 року
23 April 2020
УДК: 640.4
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 20-21
Початкова сторінка: 20
Кінцева сторінка: 21
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31620
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Перелік літератури: 1. Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. [Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін.]. Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. 268 с.
2. Островська Г. Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. 268 с.
References: 1. Hotelno-restoranna sprava. Navchalno-metodychne vydannia. [B. M. Andrushkiv, L. Ya. Maliuta, H. Y. Ostrovska and other]. Ternopil : FOP Palianytsia V. A., 2018. 268 p.
2. Ostrovska H. Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk. Ternopil : Pidruchnyky i posibnyky, 2018. 268 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.