Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31620

Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorВеретик, А. Й.
dc.contributor.authorОстровська, Галина Йосипівна
dc.contributor.authorОрдеха, Г. І.
dc.contributor.authorVeretyk, A. Y.
dc.contributor.authorOstrovska, H. Y.
dc.contributor.authorOrdekha, H. І.
dc.coverage.temporal23 квітня 2020 року
dc.coverage.temporal23 April 2020
dc.date.accessioned2020-05-19T11:24:27Z-
dc.date.available2020-05-19T11:24:27Z-
dc.date.created2020-04-23
dc.date.issued2020-04-23
dc.identifier.citationВеретик А. Й. Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності / Веретик А. Й., Островська Г. Й., Ордеха Г. І. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 20–21.
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31620-
dc.format.extent20-21
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020
dc.titleСучасні тенденції розвитку індустрії гостинності
dc.title.alternativeModern trends in the hospitality industry
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc640.4
dc.relation.references1. Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. [Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін.]. Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. 268 с.
dc.relation.references2. Островська Г. Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. 268 с.
dc.relation.referencesen1. Hotelno-restoranna sprava. Navchalno-metodychne vydannia. [B. M. Andrushkiv, L. Ya. Maliuta, H. Y. Ostrovska and other]. Ternopil : FOP Palianytsia V. A., 2018. 268 p.
dc.relation.referencesen2. Ostrovska H. Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk. Ternopil : Pidruchnyky i posibnyky, 2018. 268 p.
dc.identifier.citationenVeretyk A. Y., Ostrovska H. Y., Ordekha H. І. (2020) Suchasni tendentsii rozvytku industrii hostynnosti [Modern trends in the hospitality industry]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 20-21 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“
dc.citation.spage20
dc.citation.epage21
dc.citation.conferenceⅨ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“
Występuje w kolekcjach:ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi