Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28250

Назва: Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні
Інші назви: Molecular gastronomy: culinary masterpieces of intellectual cuisine
Автори: Боднар, Н. Г.
Стечишин, В. О.
Островська, Галина Йосипівна
Bodnar, N. H.
Stеchyshyn, V. O.
Ostrovska, H. J.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Боднар Н. Г. Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні / Боднар Н. Г., Стечишин В. О., Островська Г. Й. // Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 28 березня 2019 року. — Т. : ПП Паляниця В.А., 2019. — С. 13–14.
Bibliographic description: Bodnar N. H., Stеchyshyn V. O., Ostrovska H. J. (2019) Molekuliarna hastronomiia: kulinarni shedevry intelektualnoi kukhni [Molecular gastronomy: culinary masterpieces of intellectual cuisine]. Materialy Ⅷ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsii: aspekty upravlinnia, vyrobnytstva, sfery obsluhovuvannia" (Tern., 28 March 2019), pp. 13-14 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 2019
Конференція/захід: Ⅷ Всеукраїнська науково-практична конференція памʼяті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“ обслуговування
Журнал/збірник: Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“
Дата публікації: 28-бер-2019
Дата внесення: 5-чер-2019
Видавництво: ПП Паляниця В.А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28 березня 2019 року
28 March 2019
УДК: 658.8
608.5
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 13-14
Початкова сторінка: 13
Кінцева сторінка: 14
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28250
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Перелік літератури: 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.
References: 1. Ostrovska H.Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk., H.Y. Ostrovska, Ternopil : Pidruchnyky i posibnyky, 2018, 268 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Всеукраїнська науково-практична конференція памʼяті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.