霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28250
Title: | Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні |
Other Titles: | Molecular gastronomy: culinary masterpieces of intellectual cuisine |
Authors: | Боднар, Н. Г. Стечишин, В. О. Островська, Галина Йосипівна Bodnar, N. H. Stеchyshyn, V. O. Ostrovska, H. J. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Боднар Н. Г. Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні / Боднар Н. Г., Стечишин В. О., Островська Г. Й. // Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 28 березня 2019 року. — Т. : ПП Паляниця В.А., 2019. — С. 13–14. |
Bibliographic description (International): | Bodnar N. H., Stеchyshyn V. O., Ostrovska H. J. (2019) Molekuliarna hastronomiia: kulinarni shedevry intelektualnoi kukhni [Molecular gastronomy: culinary masterpieces of intellectual cuisine]. Materialy Ⅷ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsii: aspekty upravlinnia, vyrobnytstva, sfery obsluhovuvannia" (Tern., 28 March 2019), pp. 13-14 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 2019 |
Conference/Event: | Ⅷ Всеукраїнська науково-практична конференція памʼяті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“ обслуговування |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“ |
Issue Date: | 28-三月-2019 |
Date of entry: | 5-六月-2019 |
Publisher: | ПП Паляниця В.А. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28 березня 2019 року 28 March 2019 |
UDC: | 658.8 608.5 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 13-14 |
Start page: | 13 |
End page: | 14 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28250 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
References (Ukraine): | 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с. |
References (International): | 1. Ostrovska H.Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk., H.Y. Ostrovska, Ternopil : Pidruchnyky i posibnyky, 2018, 268 p. |
Content type: | Conference Abstract |
�蝷箔����: | Ⅷ Всеукраїнська науково-практична конференція памʼяті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“ (2019) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
IAYVSO_2019_Bodnar_N_H-Molecular_gastronomy_culinary_13-14.pdf | 992,18 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
IAYVSO_2019_Bodnar_N_H-Molecular_gastronomy_culinary_13-14.djvu | 33,91 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
IAYVSO_2019_Bodnar_N_H-Molecular_gastronomy_culinary_13-14__COVER.png | 1,39 MB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.