このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28250
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
---|---|---|
dc.contributor.author | Боднар, Н. Г. | |
dc.contributor.author | Стечишин, В. О. | |
dc.contributor.author | Островська, Галина Йосипівна | |
dc.contributor.author | Bodnar, N. H. | |
dc.contributor.author | Stеchyshyn, V. O. | |
dc.contributor.author | Ostrovska, H. J. | |
dc.coverage.temporal | 28 березня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 28 March 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-06-05T06:04:15Z | - |
dc.date.available | 2019-06-05T06:04:15Z | - |
dc.date.created | 2019-03-28 | |
dc.date.issued | 2019-03-28 | |
dc.identifier.citation | Боднар Н. Г. Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні / Боднар Н. Г., Стечишин В. О., Островська Г. Й. // Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 28 березня 2019 року. — Т. : ПП Паляниця В.А., 2019. — С. 13–14. | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28250 | - |
dc.format.extent | 13-14 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ПП Паляниця В.А. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 2019 | |
dc.title | Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні | |
dc.title.alternative | Molecular gastronomy: culinary masterpieces of intellectual cuisine | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 658.8 | |
dc.subject.udc | 608.5 | |
dc.relation.references | 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Ostrovska H.Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk., H.Y. Ostrovska, Ternopil : Pidruchnyky i posibnyky, 2018, 268 p. | |
dc.identifier.citationen | Bodnar N. H., Stеchyshyn V. O., Ostrovska H. J. (2019) Molekuliarna hastronomiia: kulinarni shedevry intelektualnoi kukhni [Molecular gastronomy: culinary masterpieces of intellectual cuisine]. Materialy Ⅷ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsii: aspekty upravlinnia, vyrobnytstva, sfery obsluhovuvannia" (Tern., 28 March 2019), pp. 13-14 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“ | |
dc.citation.spage | 13 | |
dc.citation.epage | 14 | |
dc.citation.conference | Ⅷ Всеукраїнська науково-практична конференція памʼяті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“ обслуговування | |
出現コレクション: | Ⅷ Всеукраїнська науково-практична конференція памʼяті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“ (2019) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
IAYVSO_2019_Bodnar_N_H-Molecular_gastronomy_culinary_13-14.pdf | 992,18 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
IAYVSO_2019_Bodnar_N_H-Molecular_gastronomy_culinary_13-14.djvu | 33,91 kB | DjVu | 見る/開く | |
IAYVSO_2019_Bodnar_N_H-Molecular_gastronomy_culinary_13-14__COVER.png | 1,39 MB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。