Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41740

Назва: Трансформація національної кухні в умовахсоціокультурних змін
Інші назви: Transformation of national cuisine in conditions of socio-cultural changes
Автори: Островська, Галина Йосипівна
Сута, Х. С.
Ясеновський, Б. О.
Ostrovska, H.
Suta, Kh.
Yasenovskyy, B.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Островська Г. Й. Трансформація національної кухні в умовахсоціокультурних змін / Островська Г. Й., Сута Х. С., Ясеновський Б. О. // Матеріали Ⅹ I Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 26 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 92–93.
Bibliographic description: Ostrovska H., Suta Kh., Yasenovskyy B. (2023) Transformatsiia natsionalnoi kukhni v umovakhsotsiokulturnykh zmin [Transformation of national cuisine in conditions of socio-cultural changes]. Proceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends" (Tern., 26 May 2023), pp. 92-93 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 2023
Proceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends", 2023
Конференція/захід: ⅩⅠ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“
Дата публікації: 26-тра-2023
Дата внесення: 22-чер-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 26 травня 2023 року
26 May 2023
УДК: 640.4
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 92-93
Початкова сторінка: 92
Кінцева сторінка: 93
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41740
ISBN: 978-617-7875-62-7
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Перелік літератури: 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навч. посіб. Тернопіль. Підручники і посібники, 2018. 256 с.
References: 1. Ostrovska H.Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. tutorial Ternopil. Pidruchnyky i posibnyky, 2018. 256 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ХI Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.