Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41740

Title: Трансформація національної кухні в умовахсоціокультурних змін
Other Titles: Transformation of national cuisine in conditions of socio-cultural changes
Authors: Островська, Галина Йосипівна
Сута, Х. С.
Ясеновський, Б. О.
Ostrovska, H.
Suta, Kh.
Yasenovskyy, B.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Островська Г. Й. Трансформація національної кухні в умовахсоціокультурних змін / Островська Г. Й., Сута Х. С., Ясеновський Б. О. // Матеріали Ⅹ I Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 26 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 92–93.
Bibliographic description (International): Ostrovska H., Suta Kh., Yasenovskyy B. (2023) Transformatsiia natsionalnoi kukhni v umovakhsotsiokulturnykh zmin [Transformation of national cuisine in conditions of socio-cultural changes]. Proceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends" (Tern., 26 May 2023), pp. 92-93 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 2023
Proceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends", 2023
Conference/Event: ⅩⅠ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“
Issue Date: 26-Mei-2023
Date of entry: 22-Jun-2023
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 26 травня 2023 року
26 May 2023
UDC: 640.4
Number of pages: 2
Page range: 92-93
Start page: 92
End page: 93
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41740
ISBN: 978-617-7875-62-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
References (Ukraine): 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навч. посіб. Тернопіль. Підручники і посібники, 2018. 256 с.
References (International): 1. Ostrovska H.Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. tutorial Ternopil. Pidruchnyky i posibnyky, 2018. 256 p.
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:ХI Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ (2023)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.