Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41740

Registo completo
Campo DCValorIdioma
dc.contributor.authorОстровська, Галина Йосипівна-
dc.contributor.authorСута, Х. С.-
dc.contributor.authorЯсеновський, Б. О.-
dc.contributor.authorOstrovska, H.-
dc.contributor.authorSuta, Kh.-
dc.contributor.authorYasenovskyy, B.-
dc.coverage.temporal26 травня 2023 року-
dc.coverage.temporal26 May 2023-
dc.date.accessioned2023-06-22T13:32:22Z-
dc.date.available2023-06-22T13:32:22Z-
dc.date.created2023-05-26-
dc.date.issued2023-05-26-
dc.identifier.citationОстровська Г. Й. Трансформація національної кухні в умовахсоціокультурних змін / Островська Г. Й., Сута Х. С., Ясеновський Б. О. // Матеріали Ⅹ I Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 26 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 92–93.-
dc.identifier.isbn978-617-7875-62-7-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41740-
dc.format.extent92-93-
dc.language.isouk-
dc.publisherФОП Паляниця В. А.-
dc.publisherPE Palianytsia V. A.-
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 2023-
dc.relation.ispartofProceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends", 2023-
dc.titleТрансформація національної кухні в умовахсоціокультурних змін-
dc.title.alternativeTransformation of national cuisine in conditions of socio-cultural changes-
dc.typeConference Abstract-
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023-
dc.coverage.placenameТернопіль-
dc.coverage.placenameTernopil-
dc.format.pages2-
dc.subject.udc640.4-
dc.relation.references1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навч. посіб. Тернопіль. Підручники і посібники, 2018. 256 с.-
dc.relation.referencesen1. Ostrovska H.Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. tutorial Ternopil. Pidruchnyky i posibnyky, 2018. 256 p.-
dc.identifier.citationenOstrovska H., Suta Kh., Yasenovskyy B. (2023) Transformatsiia natsionalnoi kukhni v umovakhsotsiokulturnykh zmin [Transformation of national cuisine in conditions of socio-cultural changes]. Proceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends" (Tern., 26 May 2023), pp. 92-93 [in Ukrainian].-
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя-
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“-
dc.citation.spage92-
dc.citation.epage93-
dc.citation.conferenceⅩⅠ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“-
Aparece nas colecções:ХI Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ (2023)



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.