霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46591
Title: | Дарія Цвек. фундаторка кулінарної культури |
Other Titles: | Dariia Tsvek. Founder of culinary culture |
Authors: | Островська, Галина Йосипівна Крамар, А. О. Ostrovska, H. Kramar, A. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Островська Г. Й. Дарія Цвек. фундаторка кулінарної культури / Островська Галина Йосипівна, Крамар А. О. // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 11 жовтня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 80–81. |
Bibliographic reference (2015): | Островська Г. Й., Крамар А. О. Дарія Цвек. фундаторка кулінарної культури // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, Тернопіль, 11 жовтня 2024 року. 2024. С. 80–81. |
Bibliographic citation (APA): | Ostrovska, H., & Kramar, A. (2024). Dariia Tsvek. fundatorka kulinarnoi kultury [Dariia Tsvek. Founder of culinary culture]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 11 October 2024, Ternopil, 80-81. TNTU. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Ostrovska H., Kramar A. (2024) Dariia Tsvek. fundatorka kulinarnoi kultury [Dariia Tsvek. Founder of culinary culture]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“ (Tern., 11 October 2024), pp. 80-81 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 2024 Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 2024 |
Conference/Event: | Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ |
Issue Date: | 11-十月-2024 |
Date of entry: | 11-十二月-2024 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11 жовтня 2024 року 11 October 2024 |
UDC: | 641 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 80-81 |
Start page: | 80 |
End page: | 81 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46591 |
ISBN: | 978-617-7875-84-9 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
References (Ukraine): | 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. Тернопіль: Підручники і посібники, 2018. 268 с. |
References (International): | 1. Ostrovska H.Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk. Ternopil: Pidruchnyky i posibnyky, 2018. 268 p. |
Content type: | Conference Abstract |
�蝷箔����: | Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
CHUMACON12_2024_Ostrovska_H-Dariia_Tsvek_Founder_of_80-81.pdf | 502,61 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
CHUMACON12_2024_Ostrovska_H-Dariia_Tsvek_Founder_of_80-81.djvu | 32,21 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
CHUMACON12_2024_Ostrovska_H-Dariia_Tsvek_Founder_of_80-81__COVER.png | 1,29 MB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.