霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46591

Title: Дарія Цвек. фундаторка кулінарної культури
Other Titles: Dariia Tsvek. Founder of culinary culture
Authors: Островська, Галина Йосипівна
Крамар, А. О.
Ostrovska, H.
Kramar, A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Островська Г. Й. Дарія Цвек. фундаторка кулінарної культури / Островська Галина Йосипівна, Крамар А. О. // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 11 жовтня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 80–81.
Bibliographic reference (2015): Островська Г. Й., Крамар А. О. Дарія Цвек. фундаторка кулінарної культури // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, Тернопіль, 11 жовтня 2024 року. 2024. С. 80–81.
Bibliographic citation (APA): Ostrovska, H., & Kramar, A. (2024). Dariia Tsvek. fundatorka kulinarnoi kultury [Dariia Tsvek. Founder of culinary culture]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 11 October 2024, Ternopil, 80-81. TNTU. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Ostrovska H., Kramar A. (2024) Dariia Tsvek. fundatorka kulinarnoi kultury [Dariia Tsvek. Founder of culinary culture]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“ (Tern., 11 October 2024), pp. 80-81 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 2024
Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 2024
Conference/Event: Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“
Journal/Collection: Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“
Issue Date: 11-十月-2024
Date of entry: 11-十二月-2024
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11 жовтня 2024 року
11 October 2024
UDC: 641
Number of pages: 2
Page range: 80-81
Start page: 80
End page: 81
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46591
ISBN: 978-617-7875-84-9
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
References (Ukraine): 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. Тернопіль: Підручники і посібники, 2018. 268 с.
References (International): 1. Ostrovska H.Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk. Ternopil: Pidruchnyky i posibnyky, 2018. 268 p.
Content type: Conference Abstract
�蝷箔����:Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“



�DSpace銝剜�������★��������雿��.